РПЦвУ зомбує прихожан

18 серпня 2021, 15:48
Власник сторінки
0
26803

Доброго дня! Обурила мене поведінка митрополита Арсенія - намісника Святогірської Свято-Успенської лаври РПЦвУ, яка заходится у Святогірську (Донецької області).

Боголсужитель вийшов за межі адекватності! Замість того, щоб молитись за здоров’я своїх прихожан та їх дітей, владика влаштував цирк. Відкрито почав закликати богомольців молитися лише в РПЦ і бути «в єдінствє з патріархом Кірілом».https://df.news/2021/08/16/nikhto-krim-kirila-na-donbasi-rptsvu-zombuie-prykhozhan-video/

 Цитую: «А нужна ли нам еще какая-то церковь? Наш ли предстоятель, который имеет благодать духа святого, и который является приемником апостолов и их последователей блаженнейший митрополит Онуфрий? Желаем ли мы быть в единстве всей полноты Русской Православной Церкви? Нужен ли нам другой патриарх в этой церкви, кроме патриарха Кирилла?».

Митрополите Арсенію, яке ви взагалі маєте право дискредитувати і тим паче вести пропаганду?! Більше того, ще і виступати за те, щоб в нашій країні були лише капелани від УПЦ. Це вже в ніякі ворота не лізе! Цирк на дроті!

Дивуватись тут не має чому. Такі подібні витівки зі сторони представників РПЦвУ- не вперше. Це все як зазвичай любить робити Москва – керувати та давати вказівки!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: РПЦ МП,Киево-Печерская Лавра,новина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.