Митрополит Павло нехтує карантинними нормами

13 серпня 2021, 15:07
Власник сторінки
0
25932

Може я чогось не розумію поясніть: що за каламбур влаштовує митрополит (РПЦвУ) Павло Лебідь (намісник Києво-Печерської лаври)?

На днях богослов Павло провів молебень  в Іллінському храмі, в Чорнобилі до Дня пам’яті Святого славного пророка Іллі. До цієї літургії долучились митрополит Житомирського, Новоград-Волинського храмів. Все було би добре і у мене не визвало таке обурення, якби богослужителі та прихожани дотримувались правил карантинних норм. Мало того, що віруючі були без масок так вони ще й цілували руку митрополита Павла. Немає слів. 

Хочеться нагадати РПЦвУ, що весь світ більш як півтора року бореться з коронавірусною хворобою. Наша країна втратили більш як 50 тис., українців. І знову пережити ті важки часи не хоче.

Люди схаменіться! Такі богослужителі точно не будуть приходити до вас в лікарні і молитись за ваше здоров’я.  Чхати їм на вас. Це російські брехуни та шахраї, яким потрібні лише ваші гроші. Усі ці священнослужителі РПЦвУ своїми же літургіями тільки створюють загрозу життю  та здоров’ю своїх же прихожан.

Закликаю Вас просто утриматися від відвідування церкви на благо свого ж здоров'я і здоров'я наших близьких. Люди - будьте розсудливі! Всім здоров'я.

https://meest-online.com/culture/spirituality/na-moleben-rptsvu-zibrala-lyudej-bez-masok/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: церковь,карантин,новини
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.