Україна в плей-офф Чемпіонату Європи з футболу

24 червня 2021, 18:34
Власник сторінки
Журналіст
0
15
Україна в плей-офф Чемпіонату Європи з футболу

Чемпіонат Європи з футболу

Чемпіонат Європи з футболу 2020 найбільш обговорювальна тема цього літа.
Вперше в історії, Україна потрапила в плей – офф Чемпіонату Європи з футболу. Чужими зусиллями збірна України потрапила в 1/8 фіналу.
Матч Швеції проти Польщі який відбувся 23 червня дав змогу не тільки збірній Швеції з футболу потрапити до 1/8 фіналу, а й своєю перемогою з рахунком 3:2 над збірною Польщі, скандинавці протягли в плей -офф збірну України.
 Раніше національна збірна України з футболу виступала в фінальному турнірі Євро – 2012 та 2016 однак тоді українцям не вдалося вийти з групи. Цього річ чужими зусиллями команді Андрія Шевченко, все ж таки вдалося вийти в 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу. Іронічним є те що збірна України зустрівся в плей-офф зі збірною Швеції.
Раніше Україна виступала у груповому турнірі Євро 2012 проти Швеції тоді два голи у ворота збірної Швеції були Андрієм Шевченко, що дало Україні перемогу над скандинавцями з рахунком 2:1. З 2016 року Шевченко було призначено на посаду тренера національної збірної України з футболу.
Збірна Україна зіграє проти Швеції в плей-офф, який відбудеться 29 червня в шотландському Гла

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.