В ресторанній бійці вбито білоруського військовослужбовця

22 червня 2021, 11:51
Власник сторінки
0
141

П'яний міліціонер побив до смерті такого ж військового

В червні в одному з ресторанів в Осиповичах (Республіка Білорусь) стався конфлікт між двома білоруськими «силовиками» – військовослужбовцем і співробітником внутрішніх справ. Але, на жаль, перемогла не «дружба». В ході п’яної бійки 25-річний міліціонер побив 38-річного військового, який внаслідок отриманих травм помер. Слідчий комітет Білорусі порушив кримінальну справу за ч.3 ст.147 (завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть) КК Білорусі.

Відомості про учасників конфлікту ретельно приховуються слідчими – адже такі події лише посилять страх у своїх громадян. Міліціонер-вбивця, причетний до придушення протестів в серпні минулого року вже не може зупинитися, адже безкарність породила криваве свавілля.

Новина про це відсутня на офіційному сайті «Слідчого комітету Білорусі», проте розміщена в Телеграм-каналі цього відомства.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Беларусь,Александр Лукашенко,Жыве Беларусь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.