Tesla за Bitcoin вже не купити – Ілон Маск

13 травня 2021, 11:58
Власник сторінки
Копирайтер, независимый журналист
0
19
Tesla за Bitcoin вже не купити – Ілон Маск

Не так давно голова компанії Tesla Ілон Маск повідомив, що тепер їх електромобілі можна купити, розрахувавшись криптовалютою Bitcoin.

Після заяви, курс даної криптоваюти значно виріс, та збільшилась його капіталізація.

А вже зараз Ілон Маск повідомив про призупинення платежів в Bitcoin для покупки Tesla. Він опублікував в Twitter заяву компанії, в якій повідомляється, що: «Ми занепокоєні швидко зростаючим використання викопного палива для майнінгу Bitcoin і транзакцій, особливо вугілля, яке має найбільш небезпечні викиди, більші за будь-яке інше паливо».

В заяві вказано, що криптовалюта – «гарна ідея на багатьох рівнях» з «багатообіцяючим майбутнім», але компанія не може дозволити собі наносити шкоду навколишньому середовищу.

Також там уточнюють, що повернення до використання Bitcoin можливе в разі переходу майнінга «на більш стійку енергетику».

Після даного повідомлення в Twitter, ціна Bitcoin впала на 15%.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Tesla Motors,падіння,криптовалюта,біткоїн,Ілон Маск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.