Особливості кадрової політики Трампа

03 грудня 2020, 14:24
Власник сторінки
0
15
Особливості кадрової політики Трампа

Боб Вудворд пише, що Джона Болтона призначили радником президента США з національної безпеки лише з другої спроби, бо на першій зустрічі Трампу не сподобалися його...

Боб Вудворд (автор Вотергейтського скандалу) пише, що Джона Болтона призначили радником президента США з національної безпеки лише з другої спроби, бо на першій зустрічі Трампу не сподобалися його... вуса. Натомість посада дісталась Герберту Макмастеру, бо про нього позитивно відізвалася преса.

Трампу після скандальної відставки Майкла Флінна, якого звинуватили у зв'язках з росіянами, на посаді радника з національної безпеки потрібна була людина з позитивним іміджем. Такий імідж у ЗМІ був в Макмастера, тому Трамп зупинився на його кандидатурі.

Болтон прийшов працювати в Білий дім лише через 1,5 роки після того, як Макмастер подав у відставку через "суттєві розбіжності з президентом США у питаннях РФ, Ірану, КНДР". Ще через 1,5 роки з тієї ж причини був звільнений Болтон.

Ви думали, кадрова політика Трампа залежала від рівня кваліфікації і наявності стратегічного плану вирішення актуальних питань? Нічого подібного. Все залежало від того, що про тебе писала преса і чи носив ти вуса.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.