Новий "жених" Пугачової прийняв привітання від Ірми Крат з українського Криму!

26 квітня 2020, 23:15
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
1259
Новий  жених  Пугачової прийняв привітання від Ірми Крат з українського Криму!
Алла Пугачова

І хоча фізично журналістка через війну не може знаходитися в Криму, але привітати відомих російських артистів саме звідти, їй явно ніхто не зможе заборонити!

Відома українська журналістка/правозахисник Ірма Крат, привітала російського модельєра в прямому ефірі в Інстаграм із Днем народженням, написавши про це на забороненій сторінці в Однокласниках.



"Сьогодні вночі привітала в прямому ефірі із Днем народженням в Інстаграм відомого російського дизайнера Ігоря Гуляєва від усього українського Криму. Ігор зачитав в голос моє повідомлення, після чого посміхнувся, подякував, але не злякався, що я зробила акцент на тому, що Крим все ж українська територія.


Ігор Гуляєв, днями супроводжував відому співачку Аллу Пугачову до кінотеатру, де відразу ж, як почали співати на прем'єрі фільму її пісню, сталося коротке замкнення, і всіх швидко евакуювали!

Скоріше за все, це було спеціальне попередження від Путіна для Пугачової, в плані того: "Якщо будеш лобіювати свого колуна (Галкіна) в Президенти, то ми тебе спалимо". Саме так подумало більшість українців,  котрі дуже хвилюються за Пугачову та всю її родину, та завжди  доволі уважно спостерігають за її життям. 



Алла Пугачова наступного ж дня написала: "Ніхто не примусить нас мовчати в наших піснях. Нашу пісню не вб'єш і не задушиш ". 

В наступному своєму повідомленні, журналістка Ірма Крат попросила Ігоря Гуляєва передати легендарній Аллі Пугачовій, що Україна завжди чекає її в себе в дома із своїми концертами, адже ми всі дуже добре пам'ятаємо, як примадонна вийшла разом із Галкіним на червону кремлівську доріжку в жовто-блакитній сукні в підтримку суверенної України!" 



І це привітання журналістки прочитало б на багато більше українців, та на разі, відома журналістка не може розміщати свої матеріали в Фейсбук через видалену її сторінку за свої вірші в стилі Тараса Шевченка.


"Із таким успіхом в нас скоро і університет Шевченка закриють" - відреагувала Ірма Крат.

І відразу звинуватила в усьому кіберполіцію, а саме, в атаці на її сторінку. Але, поліція швидко  відхрестилася від подібних звинувачень, і навіть надіслали офіційного листа, що вони до цього злочину не мають жодного відношення. 


Натомість, вона також вважає, що головною причиною, чому знищили її сторінку із багатомільйонними переглядами, це саме той факт, що світові олігархи прорахували, хто саме справжня опозиція в Україні, і кого купити буде не можливо, тому вони вирішили просто знищити будь-який її доступ до суспільства. У відповідь на це, Ірма Крат звернулася до Державного Бюро Розслідування із письмовою заявою про порушення кримінальної справи проти усіх депутатів, що порушивши український регламент проголосували за відкритий ринок землі. Слід також відмітити, що вона подала заяви/рішення 450 місцевих та районних рад, а це близько 45 000 депутатів різних рівнів, про те, що вони не дають своєї згоди на продаж землі, думку котрих ігнорувати не можна, так-як, на ці відповідальні посади їх делегував український народ. 

ДБР відкрило кримінальне провадження за заявою Ірми Крат,  і буде судити депутатів.

Всі інші політики, що обіцяли прийти до ДБР та Конституційного суду із своїми заявами щодо незаконного продажу землі, чомусь не дійшли, мабуть десь згубилися по дорозі, і їх вже розшукує поліція. 


А тим часом, Ірма Крат гуляє Інстаграмом, де познайомилася з  Гуляєвим, та багато іншими відомими людьми світового масштабу, та гарно проводить час.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Алла Пугачева,Максим Галкин,Ірма Крат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.