Як принц Саудівської Аравії став на захист журналістки Ірми Крат

16 квітня 2020, 23:52
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
53
Як принц Саудівської Аравії став на захист журналістки Ірми Крат
Ірма Крат, лідер політичної платформи "Україна За Мир"

Ці події відбувалися в далекому 2011 році, про котрі було б варто згадати і сьогодні.

23 вересня 2011 року в рамках проведеного форуму «Таврійські горизонти» були  запрошені найперспективніші інвестори світу та журналісти з майже усіх регіонів України.

Від «Національної спілки журналістів України» прибула ціла делегація представників ЗМІ, які працюють в рамках прес-туру «Пізнаймо Україну разом» під керівництвом Яни Ветрищак.

Під час форуму «Таврійські горизонти» голова Херсонської облдержадміністрації Микола Михайлович Костяк наполегливо попросив журналістів добре  попрацювати. Зокрема, він зазначив  про те, що буде вельми вдячний, якщо журналісти будуть брати в усіх гостей форуму інтерв’ю, познайомляться з іноземцями–інвесторами та якомога більше напишуть в пресі про цих людей.

На традиційний форум, який проходив в Новій Каховці  приїхав сам спадкоємець принца Саудівської Аравії Султан Бін Абдурахман Аль-Сульдері.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Україна,Ірма Крат,Саудівська Аравія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.