Джеку Ма слова щирої подяки!

18 березня 2020, 11:08
Власник сторінки
журналист
0
20
Джеку Ма слова щирої подяки!

Україна очікує прибуття 1000 000 швидких експрес-тестів на коронавірус, загальною вартістю 80 мільйонів доларів

Китайці – древня і мудра нація.

Вони дуже уважно відстежують якісь церемоніальні моменти, реальне до них ставлення. І діють відповідно.

Особливо, впливові і успішні китайці. Такі як легендарний Джек Ма.

Джек Ма (Ма Юнь) — китайський підприємець, засновник і голова ради директорів компанії Alibaba Group. Перший бізнесмен з материкового Китаю, чиє фото було опубліковано на обкладинці журналу Forbes. Найбагатша людина Китаю та 19-а найбагатша у ​​світі. ($42,9 млрд на листопад 2019).

За ініціативи ректора НМАУ ім. П. І. Чайковського Максима Тимошенка, Київського економічного форуму, а також за підтримки Президента України Володимира Зеленського кілька місяців тому відбувся офіційний візит до України Джека Ма. Значну роль в організації візиту відіграли китайські партнери НМАУ ім. П. І. Чайковського – компанія “Чжецзян Юнчанледі Ко. лтд.” на чолі з Чжао Юнцянь.

Джек Ма побував у Харкові і Києві. Виступив перед студентами, зустрівся з керівниками держави, бізнесом…

Його дуже тепло зустрічали, щиро захоплювалися досягненнями, гарно згадували у пресі…

Особливе враження на китайського мільярдера справила зустріч з делегацією Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського на чолі з ректором Максимом Тимошенком.

Джек Ма отримав диплом і звання “Почесний професор Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського”!

За кілька місяців, в Китаї почалася трагічна епідемія коронавірусу.

Як не дивно, першими відреагували українські друзі Джека Ма. Підприємці і колектив НМАУ оперативно зібрали і відправили до Китаю необхідну гуманітарну допомогу, отримавши багато подяк від представників регіональної влади.

А викладач Музичної академії, Герой України Мирослав Скорик, написав неймовірний музичний твір “Я з тобою!” – морально підтримав боротьбу китайського народу під час епідемії.

Кліп з піснею “Я з тобою!”, розміщений на провідних сайтах Китаю, за кілька годин зібрав більше 2 мільйонів переглядів, що стало абсолютним рекордом для української класичної музики і КНР!

На жаль, епідемія коронавірусу, яку майже подолав Китай, швидко сягнула Європи… Дійшла і до України.

Почесний професор Національної музичної академії України Джек Ма миттєво зреагував, розуміючи, що на цей момент конче необхідно.

Вже в цю суботу (21 березня) Україна очікує прибуття 1000 000 швидких експрес-тестів на коронавірус, загальною вартістю 80 мільйонів доларів,про це заявив Президент України Володимир Зеленський!
Така неоціненна та дуже необхідна і вчасна допомога відбувається завдяки власнику кампанії Alibaba – пану Джеку Ма.

-Людина, Вчитель, філантроп, мільярдер, Почесний професор Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського!!! Ми пишаємося, що Джек Ма – наш Почесний професор, не залишився осторонь та допомагає Україні в лиху годину! Віват Україна! Віват Джек Ма! Віват Академія! – написав у соцмережах ректор НМАУ Максим Тимошенко.

Така осмислена допомога Джека Ма дійсно неоціненна! Адже, завдяки експрес-тестам лікарям не доведеться тижнями очікувати результатів аналізів, є можливість оперативно виявляти і ізолювати дійсно хворих, розпочавши осмислене лікування.

-Вважаю, що великий друг України Джек Ма у цей непростий для нашої нації час, здійснив справжній подвиг, поставивши експрес-тести. Це дозволить врятувати тисячі життів і подолати епідемію! – заявив ректор НМАУ Максим Тимошенко, – Академія буде просити Президента України про нагородження Джека Ма високою державною відзнакою!

В Україні напружена ситуація. Припинене міжнародне авіаційне сполучення, зупинилася залізниця, метро. Введено жорсткий карантин.

Люди пригнічені і налякані.

Але, є і позитивні, навіть героїчні епізоди, які мають консолідувати націю, дати надію.

Джеку Ма слова щирої подяки!

Все буде добре!

Україна переможе!

Віктор Тригуб, сайт Музика України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.