Ірма Крат: вимагаю звільнити міністра культури Бородянського

16 лютого 2020, 18:57
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
2799
Ірма Крат: вимагаю звільнити міністра культури Бородянського
Ірма Крат, лідер політичної платформи "Україна За Мир"

На погляд міністра Бородянського, вшанувати память генерала Української Армії Михайла Крата, похованого в США, не є державною справою. Після цих слів, вимагаю звільнити цього зрадника України!

                                                               

                                                                    Заява

Шановний глава уряду України Олексію Гончарук, вимагаю від Вас, терміново звільнити із займаної посади Міністра Культури України пана Бородянського, котрий на моє прохання виділити кошти всього лише на один квиток, аби вшанувати пам'ять в США могилу Генерала Української Національної Армії Михайла Крата, командира I-шої , 80000-ої дивізії -  відповів, що це не є державною справою!

Михайло Крат отримав звання генерала після 65-ти боїв за Вільну Україну, та після 4-ох смертельних поранень.

 Після цих слів, ця людина  (Бородянський), має бути негайно звільнений із займаної посади за умисну диверсію проти самого глави уряду, Президента України, та в цілому проти  всієї України! Іншого я тут не бачу!

В минулих роках було звільнено Євгена Ніщука із займаної посади міністра культури України, запропонувавши відразу мені цю посаду, але я, у відповідь на цю подію, підняла увесь Київ на ноги, і ми його повернули спільними зусиллями на посаду міністра! Тому, сумніватися у моїх можливостях не раджу. І перш ніж писати мені такі відповіді, нехай покаже  стільки державних грошей витрачає на інші поїздки, і яку користь вони принесли нашій державі?

Моя поїздка до Вашингтону, та спільне вшанування пам’яті нашого українського генерала із представниками США, пішло б лише на користь Україні. Окрім цього, я хотіла попросити Трампа допомогти фінансово нашому уряду та главі держави України, аби уникнути повної капітуляції! Але ж політичні амбіції та страх, що я можу стати Президентом України, йдуть попереду державних інтересів України!

 

З повагою, лідер політичної платформи «Україна За Мир», Ірма Крат

                                                                                                   13.02.20 р.



Копія листа відповіді на мій запит, тільки не дивуйтеся, країну захопили відверті сепаратисти, що не шанують власних героїв. 


Далі, буде. Я цього так не залишу! 


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: США,Юлия Тимошенко,Украина-США,McDonald’s,Дональд Трамп,Україна,Путін,Петр Порошенко,Кабінет Міністрів,Міністерство культури,Українська Верховна Рада,Ірма Крат,Володимир Зеленський,Дмитрий Разумков
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.