Ірма Крат: Приношу свої щирі співчуття Китаю, що потерпає від Коронавірусу

13 лютого 2020, 12:09
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
1315
Ірма Крат: Приношу свої щирі співчуття Китаю, що потерпає від Коронавірусу

Ніколи в житті не думала, що полюблю китайців, котрим по-доброму заздрила, та сьогодні мені надзвичайно жаль усіх їхніх громадян котрі потерпають від Коронавірусу. Це справді велике горе.

Закликаю усіх українців різних релігій (відкинувши всі свої політичні війни) помолитися за Китай, та усіх тих громадян інших країн світу, що зараз намагаються видужати від несподіваної для усіх недуги, під назвою Коронавірус. І тут не потрібно вплутувати політику, бо від такого горя не застрахований ніхто. Я вже надіслала Президентові  України Володимиру Зеленському листа, із проханням обережно евакуювати усіх наших громадян України, але, всі без виключення мають перебувати на карантині від місяця до пів року в закритому санаторії, аби вірус не поширився далі. І тут не стоїть питання, хочуть вони цього, чи ні. Бо пані міністр охорони здоров'я говорить, що вони не хочуть сидіти вдома, чи у спеціально відведених приміщеннях. Отже пропишіть це окремим наказом за рішенням глави уряду та Президента. 
Окрім цього, ми маємо в знак підтримки, надіслати Китаю гуманітарну допомогу. Нехай вона буде не значною, але вони мають відчувати нашу підтримку. Тим українцям, котрих ми не зможемо забрати до-дому, потрібно однозначно допомогти фінансово. В  разі, якщо мені скажуть, що не має грошей, я вам нагадаю про двохмільйонну зарплату головної листоноші України, і  про багатьох інших заробітчан. 
Окрім цього, я напишу офіційного листа із словами підтримки до посольства Китаю в Україні. Також раджу це зробити й іншим політикам усіх держав світу. 

Лідер політичної платформи, "Україна За Мир", Ірма Крат
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Китай,Владимир Зеленский,Ірма Крат,вірус,коронавірус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.