Ірма Крат підтримала Трампа до рішення сенату, всі решта вичікували...

09 лютого 2020, 00:16
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
3664
Ірма Крат підтримала Трампа до рішення сенату, всі решта вичікували...
Ірма Крат, лідер політичної платформи "Україна За Мир"

Відома українська журналістка єдина в Україні вирішила підтримати Президента Америки Дональда Трампа ще до рішення сенату, у той час, як всі решта вичікували куди подує вітер!

Свій пост про підтримку вона розмістила на російському ресурсі в Однокласниках, так-як сторінку в Фейсбуці політичні конкуренти їй просто знищили. Ірма Крат відома в Україні, як борець з корупцією, що не зовсім до вподоби тим, хто завдяки саме цьому прийшов до влади..

Після того, як посольство США в Україні, відмовилося передавати її листа Президенту, вона написала до самого Білого Дому офіційною поштою !


 Президенту США Дональду Трапму: 

Шановний Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп, я дуже рада, що ви отримали перемогу у своїй боротьбі за справедливе рішення. Увесь світ спостерігав за цією подією, особливо Україна, бо ви є головним нашим союзником в боротьбі за її незалежність!

 Багато хто із політиків вмовляв мене не підтримувати вас публічно, на той випадок, якщо ви програєте! На що я їм публічно відповіла:

«Я не звикла підтримувати політиків такого рангу, як Трамп, вже після того, як він отримає перемогу» (бо це не зовсім буде чесно)

І принципово передала свого листа із словами підтримки до посольства США в Україні, за два дні до голосування сенату! На що мені у телефонному режимі, за добу до голосування, відповіли:

«Ми не можемо вашого листа передати Дональду Трампу »

Думаючи, що ви вже програли! На що я відповіла посмішкою, бо я завжди інтуїтивно підтримую лише того, хто заслуговує на свою перемогу!


Тож шановний Дональд Трамп, переходячи до справ, я б дуже хотіла у Вас попросити допомогти Україні зберегти свою незалежність та повернути нам мирним шляхом, захоплені Росією українські території. Повірте мені поки що на слово, що ми точно не бажаємо росіянам зла, ми хочемо, аби і в них все було добре, але спочатку вони мають нам віддати те, що по праву нам належить, і негайно припинити безглузду війну! Ми не відступимо! Це я сказала!

Окрім цього, хочу вас повідомити, що головним романтиком Майдану  була саме я, що приховують від усього світу задля моєї безпеки. Але, я вважаю, що люди мають знати правду, і її потрібно говорити в голос!

За декілька місяців до вашої президентської компанії, я б хотіла приїхати до США на ваше запрошення, аби виступити у вашу підтримку публічно, і сказати, що нашій державі не потрібні ніякі Байдени, що обкрадали мою країну! Я вважаю, що ви надзвичайно багато зробили для незалежності своєї держави Америки, і ще не раз допоможете Україні у боротьбі за її незалежність! Саме цей пункт нас завжди об’єднує.

У 2024 році, я буду балотуватися в Президенти України, і дуже (ДУЖЕ) прошу вашої підтримки.

 

З повагою, правнучка генерала Української Національної Армії Михайла Крата (похованого в еміграції в США в Савт Бануд Брук, 1979 р.), сотник Першої незалежної жіночої сотні Євромайдану, лідер політичної платформи «Україна За Мир», Ірма  Миколаївна Крат

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Путин,Америка,Дональд Трамп,Владимир Зеленский,Джо Байден,Україна,Юлія Тимошенко,Петр Порошенко,війна,Росія-Україна,Ірма Крат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.