400 народних депутатів України просять Разумкова дати Ірмі Крат слово

06 лютого 2020, 11:58
Власник сторінки
журналист-правозащитник
1
2093
400 народних депутатів України просять Разумкова дати Ірмі Крат слово
Ірма Крат, лідер політичної платформи "Україна За Мир"

Відома журналістка, молодий політик та правозахисник в одній особі Ірма Крат, звернулася до народних депутатів України з проханням передати голові ВР листа з вимогою надати їй слово для виступу !

Ірма Крат вкрай незадоволена тим, що за часів війни ставиться питання про продаж української землі! Такої ж думки майже все населення України, котре абсолютно проти продажу найціннішого що в них лишилося. 



"В той час, коли країна, вмиваючись щодня кровью - захищає свої кордони, бо намагається повернути окуповані території, парламент хоче продати землю! Цього допустити однозначно не можна, адже продаж української землі, це постріл в серце самої України! Тому, я, щоб не доводити до гріха, і не брати штурмом парламент, та не викидати звідти за ноги у вікна  ідіотів!!!! Абсолютно в цивілізований спосіб звернулася до усіх народних депутатів із проханням, передати мого листа голові парламенту Разумкову про моє бажання звернутися до депутатів із трибуни ВР із чітким роз'ясненням, чим їхній необдуманий крок може завершитися для майбутніх наших поколінь, котрих вони планують лишити без власної землі! " -  сказала, Ірма Крат.

Народні депутати вже протягом трьох днів починають зносити до голови ВР країни звернення лідера політичної платформи "Україна За Мир" Ірми Крат. 



Разумков дещо шокований. Він не очікував отримати від однієї людини аж 400 листів із рук різних депутатів з однаковою вимогою: Надати Ірмі Крат слово для виступу. 

Сам голова Верховної Ради на лист Ірми Крат поки що не відповів, боїться, що це може не сподобатися Президенту України Володимиру Зеленському, що агітує за продаж землі, не усвідомлюючи наслідків цієї агітації для власної держави. 

Окрім цього, з робочого кабінету та мобільного телефону кожного нардепа лунає пісня Ірми Крат: "Україна це моє життя",котру разом із письмовою заявою було надіслано журналісткою в одному файлі. 

Молодий політик таким чином влаштувала усім депутатам українську "окупацію", та вирішила нагадати, хто в домі хазяїн. 

І на останок, вона вже попередила всіх, що якщо їй не нададуть слова для виступу, вона буде змушена разом із українцями переходити до більш радикальних дій. 

(фотокопія листа додається )

"Ми не можемо собі дозволити здатися в руки ворогу продавши власну землю! В нас не має іншого вибору, як боротися" - завершила лідер політичної платформи "Україна За Мир", журналістка Ірма Крат. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.