Ірма Крат запитала у Президента Молдови : Чий Крим, друже?

18 січня 2020, 01:29
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
69
Ірма Крат запитала у Президента Молдови : Чий Крим, друже?
Ірма Крат - політик

Нагадаю, що Петро Порошенко не спілкувався із Президентом Молдови, котрий сказав, що Крим належить Росії, протягом останніх 5 років.

Чекаю від Президента Молдови, з його особистого мобільного, відповіді на важливі для нашої країни запитання. Мені цікаво, чи змінив він свою думку щодо Криму, щоб наш Президент Володимир Зеленський, часом, не потрапив знову в пастку. Бо вже бачу, що готують зустріч, а потім будуть шукати винних, що його підставили. Доводиться слідкувати за ними, як за малими дітьми, в хорошому сенсі цього слова. 
До речі, краще слідкувати за "дітьми", котрі виростуть і наберуться мудрості та фаховості, ніж за бандитами, чи аферистами, котрих лише в'язниця вгамує від тотального пограбунку України! 
Нагадаю, що екс-Президент України Петро Порошенко не спілкувався із Президентом Молдови протягом останніх 5 років, через те, що Дуда заявив, що Крим належить Росії, що навіть географічно не відповідає дійсності, і ніякі мости їх не з'єднають, бо є лише один міст, український. 

Пане Президенте Додон, можете дати мені відповіді на три короткі запитання:
- Хто на ваш погляд міг записати засідання українського уряду пана Гончарука? Чи можуть до цього бути причетні іноземні спецслужби? 
- Чи підтримуєте ви закон про продаж української землі іноземцям, як це може вплинути, на ваш погляд, на нашу українську економіку? 
- Чому ви багато років не спілкувалися із екс-Президентом України Порошенком? Назвіть конкретну причину.   
- Чи вважаєте ви, що Крим окупований Росією, і що ваші, начебто, розмови про те, що він ніколи не був українським вигадані та спровоковані іноземними спецслужбами, аби розсварити Україну із Молдовою ?  
Дякую, журналістка Ірма Крат, для блогу на журналі "Коореспондент". 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.