Ірма Крат стала на захист журналістів

21 грудня 2019, 02:26
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
3356
Ірма Крат стала на захист журналістів
Ірма Крат, лідер політичної платформи #УкраїнаЗа Мир

Складається таке враження, що сепаратисти захопили Україну, і вони випробовують наше терпіння ! А наше терпіння не безмежне !

Шановний Президенте України Володимире Зеленський, перед тим, як сісти в крісло Президента, ви обіцяли, що тиску на Свободу слова зі сторони влади не буде, і гарантували оберігати демократичні цінності в Україні! Натомість, ви фізично почали тиснути на ЗМІ, і доказом моїх слів є те, що буквально учора здійснювався обшук представниками НАБУ у моїх колег по-професії, працівників інформаційного одеського видання "Думская". Якщо правоохоронці прийшли шукати там певних корупціонерів, то, на яких законних підставах вони вибивали з рук камери, телефони, вимкнули мовлення телеканалу, і навіть видалили записи відео-фіксації їхнього обшуку, якщо все що вони робили, відбувалося, на їх погляд, без порушення закону? Користуючись якими правовими актами чи пунктами, вони чіпали своїми руками розслідування журналістів та знищували його у них на очах? Хто дав право, чи вказівку, поводити себе саме в такому стилі/тоні? Окрім цього, у ці ж дні, в місті Одеса, був здійснений напад на бізнес Андрія Музиченка, справжнього патріота України, котрий все зробив можливе і не можливе, аби молодь не виїхала з України, і допоміг видати саме в Одесі на чисто діловій українській мові мою газету "Свобода слова". Дякувати Богу, його бізнес врятувала член нашої Жіночої Сотні голова профспілки "Єдність" Ольга Василівна Костенко, котра зайшла до мародерів разом із дверима! Якщо бути точнішим, то вони самостійно відкрилися під впливом негативних емоцій та великого бажання врятувати патріота від біди! Володимире Олександровичу, складається враження, що владу захопили сепаратисти, і віддаються вказівки по тиску саме на тих, хто найефективніше захищає суверенітет України, та українські кордони! Я, як одна із най впливовіших журналісток в Україні (не раджу перевіряти мою впливовість), котра протягом 7 років випускала друковане видання газету "Свобода слова", дуже добре знаю, що таке репресії, і як з ними боротися ! Тому, не раджу вам, починати з нами, журналістами, говорити в такому тоні, щоб це, часом не завершилося для вас імпічментом. Я завершила. PS " Якщо ви гадаєте, що українці не розуміють, що відбулася помста народному депутату пану Гончаренко, саме за те, що він вимагає звільнити з посади керівника НАБУ пана Ситника виключно за корупцію, то ви дуже помиляється. Окрім цього, я розумію, що і сам Гончаренко далеко не ангел, але є червоні лінії, котрі малює саме четверта влада, а не ви! " 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.