Я, маленька українка, забороняю Зеленському підписувати контракт з Росією

19 грудня 2019, 13:23
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
89
 Я, маленька українка, забороняю Зеленському підписувати контракт з Росією
Ірма Крат, лідер політичної платформи #УкраїнаЗа Мир

Якщо Зеленський підпише контракт по транзиту газу не на наших українських умовах, ми програли! Тому, аби цього не сталося, беру удар на себе, і заявляю публічно, чого хоче Україна!

Не підписувати транзит на газ сьогодні Росії ні в якому разі, до тих пір, доки над Донецьком та Луганськом не будуть підняті українські прапори, виведена російська валюта з окупованих територій, та не відведуть всі війська зі сторони ДНР та ЛНР, а також переданий українській стороні контроль над кордоном між Україною та Росією! Українська сторона нападати на власні областя під українськими прапорами точно не буде, російську мову ніхто не чіпатиме! Якщо Зеленський не прислухається до моїх порад, Україна програє! А якщо прислухається, то це тепер буде проблемою Росії, яка хоче продати газ, і проблемою Європи, яка хоче отримати газ! І нехай удвох сідають за стіл переговорів, і думають, як їм закінчити війну в Україні, котру вони самі ж і розпочали! Я, абсолютно проста громадянка України, забороняю Президенту України Володимиру Зеленському підписувати контракт з Росією по транзиту газу на інших умовах! Між іншим, такої ж думки дотримується увесь український народ! Ірма Крат 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.