Шеремета вбила людина схожа на іноземця. А не тихо прийшов, тихо пішов!

16 грудня 2019, 16:02
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
118
Шеремета вбила людина схожа на іноземця. А не тихо прийшов, тихо пішов!

Вбивством Шеремета займалися професіонали, котрі явно не чекали на те, коли їм надінуть кандали на руки, а вже давно покинули нашу країну!

Можу сказати, як людина, котра багато років працює в криміналістиці, що ця особа на кадрах, взагалі не є громадянином України! І до того хлопця, котрий написав пісню: "Тихо прийшов, тихо пішов", взагалі не має ніякого відношення. Зверніть свою увагу на присутність грудей, живіт, ширину плечей. В музиканта вони трапецією, у того, що на відеокадрі майже рівні. Потім, музикант носить одяг десь 50 розміру, а той, що на кадрах, десь 52-54 розміру. Ну, і всі говорять, що опізнали по одягу, характерному тому, що носить музикант. Ну да, ну да, як це він ще із своїм іменем футболку "Андрій Антоненко" не одягнув для того, щоб всі знали, хто саме йде на справу. Це професійне вбивство, і якщо іноземці вказують саме на Антоненка, то або ж вони такі великі "спеціалісти", або ж самі зацікавлені в цьому вбивстві, і збивають слідство із вірного шляху умисно. Чи могло ФСБ здійснити цей злочин? Могло! Чи могло СБУ здійснити цей злочин? Могло! Чи могли іноземці здійснити цей злочин ? Могли, ще й як могли. Треба розбиратися. Чи міг по своїй тупості його замовити Порошенко? Міг! Але те, що це хотіли списати саме на Білецького, факт! Я не бачу матеріалів справи, тому сказати чітко, хто це зробив, не можу. Якби жила в Києві, то б ходила на суди, вивчила б справу, та назвала б точно українцям, хто саме був замовником та виконавцем цього вбивства. На жаль, поки що такої можливості не маю, тому, їжте лапшу. Ну і ви згодні із тим, що ті хто вбили Шеремета, вже давно покинули Україні! Та ні, будуть сидіти дома, і чекати доки їм кандали на руки надінуть. 
                                                                                                                 Ірма Крат  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.