В АП Ірмі Крат пообіцяли знайти тих, хто її викрадав, і жорстоко покарати

15 грудня 2019, 22:56
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
112
В АП Ірмі Крат пообіцяли знайти тих, хто її викрадав, і жорстоко покарати
Ірма Крат - політик

Я дуже сподіваюся, що й у місцях позбавлення волі їх гарно зустрінуть

Днями, у журналістки  Ірми Крат відбулася телефонна розмова із представником Адміністрації Президента України ! Зокрема його дуже цікавила справа її викрадення, котру правоохоронці умисно не розслідують, а отже точно приймали участь у цьому злочинові, здійсненому руками "націоналістів" ! 
"Пані Ірмо, скажіть, ви не підтримуєте зараз Порошенка?" - поставили пряме питання із Адміністрації Президента- : " Як ви взагалі можете ставити мені такі запитання, коли саме за часів його правління, мене викрали і вивезли до лісу! І до цього часу, ми не отримали від правоохоронних органів жодного підозрюваного, я вже навіть мовчу про покарання !" 
"Не хвилюйтеся, я особисто займаюся цією справою, всі хто був причетний будуть покарані ! Вони знають, а особливо працівники СБУ, як вони це робили, і для кого!" - завершив свою розмову співрозмовник. 

Журналістка сподівається, що всі, хто приймав у цьому участь, отримають реальні вироки, і що в місцях позбавлення волі, їх теж гарно зустрінуть.

Нагадаємо, журналістка Ірма Крат вважається одним із кращих правозахисників в України, була лауреатом премії "Проти катувань" в сфері правозахисту, близько 1000 осіб дякуючи їй отримали кращі умови утримання в СІЗО, та багато хто отримав реальну свободу! На відміну від багатьох волонтерів, правову допомогу надавала абсолютно безкоштовну, і на власне житло в Києві ненаволонтерила. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.