Іспанська різдвяна ялинка побила рекорд як найдорожча у світі.

09 грудня 2019, 02:22
Власник сторінки
Политолог
0
67
Іспанська різдвяна ялинка побила рекорд як найдорожча у світі.
Ялинка by Деббі Вінгем в готелі Kempinski Bahia, Естепона, Іспанія (Зображення: Kempinski Hotel Bahia)

Іспанська різдвяна ялинка за 15 мільйонів доларів побила рекорд як найдорожча у світі.

У п'ятизірковому готелі Marbella's Kempinski Hotel Bahía в Іспанії, Коста-дель-Соль, різдвяна ялинка прикрашена рожевими, червоними, білими та чорними діамантами, їстівними частуваннями, традиційними прикрасами та ювелірними виробами на суму 15 мільйонів доларів. Ялинка побила рекорд і зараз є найдорожчою різдвяною красунею.

На гілках дерева можна побачити флакони парфумів, рожеві діаманти, сапфіри, овальний червоний діамант, чорно-білі діаманти, а також дизайнерські прикраси від провідних брендів, серед яких Bvlgari, Cartier, Van Cleef & Arpels та Chanel. Поруч із ними є також 3D-друковані їстівні прикраси, серед яких шоколадні павичі та страусині яйця.

В офіційній заяві сказано: "Натхнене зеленими пір'ями павича та модерністською епохою арт-деко, на дереві унікальні склянки Мартіні, пір'я, флакони парфумів і навіть 3D-друковані шоколадні павичі. Але це не було б Різдвом без традиції, і гості також можуть очікувати, що знайдуться й класичні прикраси, такі як сніжинки, феї та красиво прикрашені дрібнички".

Дизайн найдорожчої новорічної ялинки у світі був розроблений британським дизайнером haute couture та майстром тортів Деббі Вінгем. Вона провела місяць, роблячи більше 500 прикрас вручну. Вінгем відома тим, що створює найдорожчі вбрання та десерти у світі.

Це не перше розкішне різдвяне дерево в історії. У 2010 році один з готелів в Абу-Дабі прикрасив різдвяне дерево браслетами, намистами та годинниками на суму 11 мільйонів доларів. А в 2016 році ювеліри в Токіо виготовили ялинку із золотого дроту на суму 1,8 мільйона доларів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Европа,Испания,Рождество
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.