У Росії переслідують українців

04 січня 2019, 16:49
Власник сторінки
0
255
У Росії переслідують українців

«Була б охота — знайдеться всяка робота»

Більшість експертів з міжнародного права стверджують, що якщо у РФ є претензії у зв'язку з діями українських військових моряків, їх мають пред'являти безпосередньо українській державі. Але країна суцільної пропаганди, або як кажуть у народі – самодури, пішла іншим шляхом,  шляхом організації індивідуального кримінального переслідування військовослужбовців.

Жодних міжнародно-правових підстав для кримінального переслідування українських військових моряків Росія не має. З точки зору міжнародного права, дії членів екіпажу українських військових суден, вчинені на виконання отриманого ними наказу та під контролем держави, є не їхніми власними діями, а мають розглядатися як дії самої України як держави та суб'єкта міжнародного права.

Шановні друзі, а тепер задумайтесь?! Якщо росіяни не рахуються із сусідньою державою то як вони відносяться до окремих українців, які у справах виїжджають до Росії. Вони повністю не захищені, їх переслідуватимуть за мову, культуру, за те, що вони українці. Окрема мова за трудових мігрантів з України в Росію, кількість яких після 2014 року скоротилась на чверть. Невипадкові комічні сцени із відношення московської «еліти» до т.зв. «Равшана та Джумшута».

Українцям, які продовжують виїжджати на роботу до ворога України в поміч прислівя:

«Була б охота — знайдеться всяка робота»

«Була б охота — буде гарна робота»

«Від діла до діла у кожного своя дорога».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Трудовая миграция,Украина-Россия,военные,мигранты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.