Кожному своє: Росія кличе в рабство. Америка – на Місяць і Марс – Anti-colorados

15 липня 2018, 09:07
Власник сторінки
Координатор Міжнародної агенції глобального нагляду
1
156
Кожному своє: Росія кличе в рабство. Америка – на Місяць і Марс – Anti-colorados

Хтось будує космічні гавані, а хтось черговий «храм». Хтось йде в 22 сторіччя, а хтось у 17. Хтось зве до зірок, а хтось в рабство. Кожен має це розуміти і робити свій вибір саме за цим критерієм...

Спостерігачі чекають закінчення футбольного чемпіонату в РФ, бо там давно використовують подібні заходи для прикриття якоїсь гидоти. На цей раз росіян готують до істотної зміни фундаментальних принципів їхнього життя. Насправді, на хвилі екзальтованого побєдобєсія, їм буде простіше прийняти перехід до фактичного рабовласництва… .

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

*

 

У будь-якому випадку, життя стане кращим і безумовно – веселішим. Наприклад, контролюючі органи ось-ось дістануть доступ до інформації про рахунки всіх громадян РФ в реальному часі.

Тобто, раніше треба було виконати купу формальностей, отримувати дозвіл суду на розкриття банківської таємниці по конкретній особі, а зараз цієї таємниці просто не буде, а тому і питати нікого не потрібно. Дивлячись на фокус, продемонстрований з пенсійним фондом, наступним номером програми буде списання грошей з рахунків росіян, в безумовному і безперечному порядку. Воно і зрозуміло, всі фокуси, які демонструє Путін, – коштують грошей, а їх не вистачає, але населення, яке заїлося, хоче видовищ, а тому – повинно за них платити. Загалом, ці технології розробляються прямо зараз і дуже скоро порадують росіян.

В цей же час у Флориді, на мисі Канаверал, барвисто висадили старі стартові майданчики 17 і 18. Вони були побудовані ще в 50-х роках минулого століття для запуску ракет класу «Дельта». Оскільки пуски саме цих ракет стали надзвичайно рідкісними і зараз космічна галузь переходить до інших, ефективніших засобів виводу в космос, то з 2011 року майданчика виявилися незатребуваними. Тому керівництво НАСА прийняло рішення знести старі споруди і розчистити місце для будівництва нових стартових комплексів для нових ракет, зокрема – для забезпечення місячної програми Moon Express (Moonex). Програму здійснює однойменна приватна компанія, яка приступила до підготовки практичного освоєння Місяця.

Вважається, що більшість рідкоземельних елементів потрапили на Землю з Космосу і тому на поверхні Місяця їх повинно бути досить багато для промислової здобичі. При цьому, компанія виграла конкурс НАСА з впровадження комплексу інноваційних технологій в методи освоєння супутника Землі, чим підтвердила реальність промислової експлуатації місячної поверхні. До речі, до програми підключаються наукові і фінансові установи зі всього світу. Зокрема, помітний внесок в розробку практичної частини програми вносить Ізраїль, а це – вагомий показник надійності заходу.

Що характерний, програма виглядає настільки перспективно і реально, що НАСА виділила для неї два стартові майданчики, забезпечені необхідною інфраструктурою. Тобто, передбачається інтенсивна їхня експлуатація в ході здійснення програми.

В цей же час нестримно розвивається програма іншої приватної компанії Space Exploration Technologies Corporation (SpaceX) Ілона Маска. Вона націлена на запуск пілотованих програм. Зокрема – створення постійних баз на тому ж Місяці та Марсі. Цього року повинен відбутися перший політ жилого модуля, створеного SpaceX і це означає, що дві приватні компанії, майже одночасно доставлять на  Місяць і людей і роботизовані комплекси по видобутку корисних копалин.

Все це стало можливим тому, що в ЗДА зараз проходять поріг рентабельності доставки вантажів у Космос. Те, що вчора було дуже вартісним заходом, сьогодні стає прийнятним і прямо зараз ми спостерігаємо підготовку ривка, який нарешті виведе людство за орбіту Землі. Як тільки це станеться і Місяць почне заселятися, процес піде по наростаючій, а якщо технології видобутку корисних копалин дадуть очікуваний ефект – можна не сумніватися в тому, що приватний бізнес рушить освоєння Космосу в небаченому темпі.

Загалом, хтось будує космічні гавані, а хтось черговий «храм». Хтось йде в 22 сторіччя, а хтось у 17. Хтось зве до зірок, а хтось в рабство. Кожен має це розуміти і робити свій вибір саме за цим критерієм, а цих виборів буде багато.

Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: космос,США,Украина-США,Росія,SpaceX,полет на Марс,Росія нацистська країна,Місяць,Илон Маск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.