Український конгресовий комітет закликав Трампа бути жорстким з Путіним

12 липня 2018, 16:48
Власник сторінки
0
59
Український конгресовий комітет закликав Трампа бути жорстким з Путіним

Напередодні запланованої 16 липня в Гельсінкі зустрічі президентів США та РФ, Український конгресовий комітет підготував письмове звернення до Трампа.

Українська діаспора закордоном завжди слугувала надійним плечем підтримки держави, особливо, в роки військової агресії Росії. Українські організації різних країн світу активно залучались до фінансової та інформаційної підтримки України, що і до сьогоднішнього дня активно простежується в волонтерській, гуманітарній допомозі жертвам АТО чи акціях протесту щодо військового втручання Росії.
Так, Український конгресовий комітет підготував письмове звернення до президента США Дональда Трампа, в якому закликали американського лідера проявити чітку позицію щодо непримирення з агресивною політикою Володимира Путіна. Також, у листі велика увага приділяється військовій агресії Росії проти України, що є свідченням того, що з такою країною просто неможливо мати будь-які партнерські відносини.
США на разі виступає активним партнером України, саме завдяки підтримці Америки демократичних цінностей в Україні, наша держава робить успішні кроки з становлення та розвитку. Та і безумовно, українська спільнота в Сполучених штатах завжди високо поціновувалась. Тому будемо надіятись, що американський президент все ж прислухається до думки українців та прийме виважену позицію в побудові діалогу з В. Путіним.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Украина,США,Путин,встреча,конгрес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.