програма «Круїзний журнал»

14 червня 2018, 20:37
Власник сторінки
журналист
0
16
програма «Круїзний журнал»

Країна стрімко крокує в Європу! Сотні тисяч українців оформили біометричні паспорти і почали планувати літні відпустки. Пригоди і мандрівки кличуть!

Пресова програма «Круїзний журнал» часопису «Музеї України»

Країна стрімко крокує в Європу! Сотні тисяч українців оформили біометричні паспорти і почали планувати літні відпустки. Пригоди і мандрівки кличуть!

На жаль, залишки туристичної галузі України не змогли адекватно зреагувати на такі кардинальні зміни. Мало інформації, мало нових маршрутів…

Потенційні підкорювачі Європи змушені самостійно продумувати подорожі, роблячі прикрі помилки. Втрачаючи фінансово. Особливо, це стосується молоді, і тих, хто виїздить вперше.

Саме для них журнал «Музеї України», за підтримки нашої групи сайтів і блогів, розпочинає інформаційну пресово-туристичну програму «Круїзний журнал».

Журналісти і наші автори особисто пройдуть кілька маршрутів в басейнах Чорного, Балтійського, Середземного морів, Атлантичного океану…

Зробимо фоторепортажі, поділимося враженнями, досвідом, порадимо перевізників, круїзні компанії, готелі, тур-операторів, музеї…

Нотатки з мандрів — повертаємо колись модний жанр…

Особлива увага до морських круїзів і паромних переправ!

Відповідно, запрошуємо до співпраці зацікавлені структури, які готові відправити, супроводжувати, приймати чисельних українських туристів!

Радо опублікуємо враження від поїздок наших співвітчизників!

Перший рейд — Білорусь-Литва-Латвія-Естонія-Фінляндія вже відбувся!

Можливо, буде Швеція, Данія, Польща, Німеччина…

Інформаційні партнери за підтримки групи блогів:

Отже, не марнуйте літо!

В тури і круїзи!

Європа чекає!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.