Ирма Крат: Закулисные игры Трампа и Путина. Что под паранджой у МВФ?

15 листопада 2017, 10:45
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
295
Ирма Крат: Закулисные игры Трампа и Путина. Что под паранджой у МВФ?
На кону стоит Свобода Украины!

Все материалы Ирмы Крат известной журналистки блокируют, она написал правду о продаже украинской земли!

Я вам шановні українці розповім погану новину: із усіх груп в Фейсбук познімали мої заклики, відносно того, що землю і душу не продають! Де я пояснювала, що в США 1 га коштує від одного мільйона доларів, а у наших атошників та колишніх колгоспників хочуть за безцінь видурити, або й взагалі за дарма в сарайчику з топорчиком. Ми маємо такий родючий чорнозем, що не МВФ нас має фінансувати, а ми їх. І зараз по усім групам розганяється тема, брехня, за яку треба бити по фейс контролю, що в США повно землі, і за 1 га просять лише 10 тисяч доларів та вона нікому не треба. Ага , поїдь купи в США за 10 тисяч доларів гектар землі. Таку херню, вибачте, пишуть продажні українці, що живуть закордоном і чекають, доки мама продасть земельку і тій сукі вишле грошей на хату, бо тут, в Україні, вона жити не хоче. Але, ми маємо знати свою справу, працювати з людьми і пояснювати, що 1 січня 2018 року планують зняти мораторій з продажу землі, бо спливає термін, і котрого дуже сильно вимагає МВФ, а потім нам усім гаплик. Навіть ті хто не захоче продати відразу, вони впаяють такий податок на землю, що хоч хочеш, хоч ні - продаси , бо не зможеш його оплачувати. Тримаємо кордони по усім флангам! Повірте мені, не всі ще продалися, не всі юлькоботи, порохоботи, міхоти, чи як їх там, самопоміч і так далі, навіть серед усіх тих людей є свідомі нормальні українці ! Вони наші, не інопланетяни, головне щоб ми обєдналися і не мовчали, бо якщо ми замовкнемо, то все, гаплик реальний, будемо як цигани шататися по усьому світу, національність є, а своєї землі та країни не має!
Доповнюю, бо вже замахали всі спецслужби світу вивчати на кого ж я працюю, в них скоро мозок зірветься! 
Взагалі-то я планую балотуватися в президенти України, якщо не буде України, бо дехто відверто бреше що я працюю на якусь не зрозуімлу силу, то де ж я буду балотуватися? 
І на всяк випадок, хто почне волати, що я ФСБешниця раз проти Європи, рота свого завалили, бо Росія в першу чергу нашу земельку буде скуповувати, вони вже давно про все домовилися із Європою і США. То для вас мультики показують, типу вони сваряться. Ага , сваряться, на публіку, а за кулісами цілуються і факели нам тикають!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: МВФ,ООН,Порошенко,Європейський Союз,Владимир Путин,Дональд Трамп,Петр Порошенко,ОБСЄ,Ірма Крат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.