Фонд Сороса хоче замінити Порошенка на Лещенка

20 жовтня 2017, 23:55
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
981
Фонд Сороса хоче замінити Порошенка на Лещенка

Сороса звинувачують за держперевороти в багатьох країнах світу

Фонд Сороса хоче поміняти Порошенка на Лещенка, ну так, по крайній мірі, мені здалося, і звісно перехрещуся, якщо лише здалося. 
Сорос думає що це його учні запустили перший Євромайдан і що він тепер всесильний. Треба тому дідові сказати правду, що його учні помахали прапорцями біля стели пів години, після того, як Мустафа написав славнозвістний пост, а вже потім на абсолютно пусту площядь, через три години прийшли ми, справді ідейні люди. 
Мій телеканал ТВ "Прихована правда" перший показав усім українським журналістам, як можна вивести стрім з місця події, розібралася із цим питанням і без всяких Соросів. Кличко дав машину і озвучку, три дні ми простояли під пролевним дощем, десь душ сурок, без жодного намету, без кави, чаю, бутербродів, і лише після цього вийшла перша тисяча. 
Тому, Мустафа, скажи людям правду. Сорос це фікція, ілюзія, а на ілюзії без ідеї ти не побудуєш Майдан. Тому, чекайте на ідейних, вони прийдуть, я в це вірю. Успіхів вам! 


Нагадаэмо, що фонд Сороса фінасував вибори Хіларі Клінтон, і пожертував на цей процес близько 10 мільярдів доларів. Також слід усім знати, що Джордж Сорос входить у першу двадцятку найбагатших людей світу. 
Ірма Крат 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Путин,Генассамблея ООН,ОБСЕ,Джордж Сорос,Мустафа Найем,Україна,Петр Порошенко,Владимир Гройсман,Андрей Парубий,Ірма Крат,Сергей Лещенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.