Трамп: "Україну загубить не сепаратизм, Україну загубить корупція"

20 жовтня 2017, 19:22
Власник сторінки
журналист-правозащитник
2
2443
Трамп:  Україну загубить не сепаратизм, Україну загубить корупція

Один за всіх, і всі за одного!

Як відбуваються мітинги в цивілізованих європейських країнах світу? І чому ми маємо, саме цю модель, брати за приклад для нашої країни? Лише тому, що це збереже наш суверінітет і гарантує повну безпеку кожному громадянину в усіх напрямках її подальшого існування. 
Мітинги в Чехії. Це та сама Чехія де пенсіонери після виходу на пенсію взагалі не сплачують за комнулаьні послуги, свтіло, газ і так далі. Країна із гіршими природніми ресурсами і значно гіршими перспективами після роспаду радянського союзу. 
Так от, це напрочуд дуже розумний і дружній між собою народ, де один за всіх, і всі за одного. Якщо, наприклад Палата депутатів, чи Сенат хочуть збільшити податки для малого та середнього бізнесу, то на пікет вийде спочатку 100 чоловік, і вже затвра їх прийде підтримати мільйон, і я зараз поясню чому так? Чому там не має "моя хата з краю", і чому не має байдужих? У них таке виховання, такий менталітет, що вони просто зобовязані вийти на мітнг тільки для того, щоб отих сто чоловік не розтягнули по тюрьмам і не почали переслідувати усі їхні родини! Тобто, діє система, один за всіх і всі за одного! 
Вся краіна піднімається, висловила свою думку і ніяких бійових дій із правоохоронцями не відбувається, все проходить із повним забезпеченням громадського порядку, ніяких арештів, і вже наступного ж дня, за вимогою мітингуючих цей закон скасовують. Іншого просто не може бути. Якщо навіть закон хороший для чехів і його довелося скасувати на вимогу мітингуючих, значить сенат вважає, що це їхня вина, що вони не змогли розяснити своїм громадянам його необхідність і вони продовжать працювати над своїми помилками, а не звинуватять в усьому мітингуючих. Там ніколи не скажуть: "Мабуть майданити легше ніж працювати", керівництво країни буде себе звинувачувати в тому, що люди майданять. Значить вони не змогли забезпечити цих людей ні хорошою заробітною платою, ні житлом, ні гарними законами. Не змогли їх зайняти гарними, корисними справами, а самі їх наштовхують на те, щоб вони пікетували. Чи вийшла б в Україні старенька бабуся махати прапорцем під стінами ВР за 100 гривень, якби вона мала гарну пенсію і її держава не примушувала б дивитися щохвилини на лічильник світла, газу, платіжки комунальних послуг? Звісно що ні! І якщо старенькі бабусі стоять цілими батальйонами за гроші під стінами ВР, то це вина гаранта конституції і парламенту, і аж ніяк не пенсіонерів. Чи зявиться в нашій країні такий президент котрий зрозуміє, що це його вина що вийшли на пікет, що це його вина що в країні війна, що це його вина, що вбивають журнаілстів,правозахисників, добровольців, що в країні процвітає корупція, думаю знайдеться, бо незамінних людей не існує, і з цією корупцією потрібно закінчувати. Трамп сказав дуже вірно: "Україну загубить не сепаратизм, україну загубить корупція". Подумайте над цим! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,ООН,Америка,Арсений Яценюк,Верховная Рада,Порошенко,ОБСЕ,Администрация Президента,Президент Украины,Дональд Трамп,Андрей Садовый,Ринат Ахметов,Виктор Янукович,Олег Ляшко,Путін,Владимир Гройсман,мітинг,Ігор Коломойський,Арсен Аваков,Чехія,Кабмін,пікетування,Ірма Крат,Семен Семенченко,Владимир Парасюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.