Автопробіг «Великая Рассея»

20 вересня 2017, 17:16
Власник сторінки
1
107
Автопробіг  «Великая Рассея»

Із портретами Путіна й Георгіївськими стрічками: Мінськом безперешкодно проїхали російські радикали

           Як ми знаємо, зараз в Білорусі відбуваються спільні з РФ військові навчання. Але нічого не проходить безслідно, і російська пропаганда продовжує поширюватись світом. З однієї сторони, зовсім під мирним приводом, адже спільні навчання, а з іншої — відбувається насадження ідей “русского мира”.

      Увечері 18 вересня автоколона активістів проросійської організації "Національно-визвольний рух" (Национально-освободительное движение, - рос.) проїхала через центр Мінська. Сім машин були прикрашені партійною символікою та прапорами, георгіївськими стрічками і зображеннями президента Росії Володимира Путіна. Колона пересувалася без перешкод. Ну звісно ж, ні каплі російської пропаганди.

          Як зауважують журналісти, ідеологія цього російського руху ґрунтується на радикальній антиліберальній, антиамериканській риториці та ідеях відновлення СРСР. Рух активно підтримує Путіна, анексію Криму, бойовиків на Донбасі. Керує політсилою депутат Держдуми РФ Євген Федоров - член партії "Єдина Росія". В Інтернеті він став відомим після того, як назвав співака Віктора Цоя "агентом ЦРУ". У Білорусі організація офіційно не зареєстрована, але має кілька спільнот у соцмережах.

         Нагадаємо, у Білорусі зараз відбуваються спільні з Росією військові навчання. У НАТО заявили, що російсько-білоруські навчання схожі на підготовку до масштабної війни.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Беларусь,пропаганда,Росія,Русский мир,Минск,Білорусь,Мінськ,ідеологія,Російська Федерація,військові навчання,Україна-Росія,міжнародні військові навчання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.