Голос правди у царстві брехні

16 жовтня 2016, 20:17
Власник сторінки
0
157
Голос правди у царстві брехні
Росія. Челябінськ

Борці за правду в царстві брехні

З вибухом революції і війни Росія поступово почала перетворюватись на велику психлікарню, зі своїм інквізиторським відділом, тобто мусорським апаратом і мозгоправами з федеральних телеканалів, які очищують голови рабів – єретиків від темного вчення адекватності.

Всі, хто усвідомлював можливі ризики і не збирались відмовлятись від своїх переконань, а тим більше плювати в обличчя своїм друзям з тієї сторони кордону, почали створювати підпільні відділи руху опору, а найсміливіші переходити кордон і вступати у добровольчі формування України.

Чи не найбільша кількість російських добровольців осіла у полку «Азов», а деякі з них віддали у боротьбі за правду своє життя.  Коли влада морально капітулювала, вони на рівні з українцями на свій страх і ризик їздили Східною Україною у рядах чорних чоловічків.

Поки влада успішно роздає паспорти провальним грузинським реформаторам, про цих хлопців не говорять урядові канали, а будь – який арешт за проукраїнську позицію навряд чи висвітлиться у ЗМІ як акт мучеництва за правду і свободу обох націй.

Поки 80% молодих людей спокійно ходить по клубах і кафе, виправдовуючи свою бездіяльність тим, що вони нікого на війну не посилали, російські соратники України не бояться вести боротьби за правду навіть у часи загальної брехні. Кілька днів тому невідомі симпатики вивісили на одному з мостів Челябінська банер у підтримку України з гаслом Святослава Хороброго «Іду на ви».

Хай Кисельов і решта медійних проституток подавляться жовчю про руку Заходу і ДРГ українських фашистів, але поки в царстві ідіотизму і табу на істину, хтось каже «Іду на ви» всюдисущій брехні і продажності, то в такі моменти розумієш, що надія вибороти «Нашу і Вашу Свободу» помре лише тоді, коли поляже останній борець за правду.  

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Росія,Україна,міжнародна підтримка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.