Пропозиції Радикальної партії були підтримані в Брюсселі

28 квітня 2016, 05:08
Власник сторінки
0
32

Дякую колегам з Української частини ПКА та європейським колегам, які більшістю голосів підтримали в Європарламенті правки, запропоновані мною, як представником РПЛ, до Резолюції третього засідання.

Дякую колегам з Української частини Парламентського Комітету Асоціації та європейським колегам, які більшістю голосів підтримали в Європарламенті правки, запропоновані мною, як представником Радикальної партії, до Резолюції третього засідання ПКА.

Зокрема, підтримку здобула моя рекомендація вжити комплекс системних заходів для активізації торгівлі через: регулярні зустрічі Спільного Комітету з метою моніторингу імплементації ПВЗВТ та вирішення поточних питань; перемовини щодо тарифної та нетарифної лібералізації торгівлі з метою збільшення та диверсифікації двостороннього товарообігу; розвиток комерційної дипломатії; вдосконалення практики обміну інформацією; лібералізацію політики торговельного захисту; координацію співпраці у сфері технічної допомоги. 

Також голосуванням була підтримана внесена мною позиція, згідно якої децентралізація має розглядатися не як механічний інструмент перерозподілу податкової бази на місця, а в, першу чергу, як важіль модернізації країни, який дозволить розвинути інституційну спроможність з метою залучення інвестицій, створення нових робочих місць та імплементації програм регіонального розвитку за підтримки Європи.  

https://www.facebook.com/Halasiuk/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: РПЛ,торгівля,децентрализация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.