Керівник УДЗА у Васильківському р-ні "послав" депутатський корпус.

11 жовтня 2013, 18:37
Власник сторінки
0
491

Такого висновку можна дійти, подивившись відео Ігоря Гаврилюка з розгляду депутатських звернень на 30-й сесії Васильківської районної ради

, на якому доволі тривалий час обговорюється питання роботи районного УДЗА.


А розпочалося все з депутатського звернення депутата Васильківської райради Миколи Неділька, який стверджує, що на роботу УДЗА надходять численні скарги і нарікання від мешканців Васильківського району, які не здатні протягом тривалого часу отримати державні акти на земельні ділянки.


Изображение

Пізніше той же Гаврилюк зробив невеликий репортаж беспосередньо під стінами УДЗА, де люди, які прийшли на прийом висловлювали свою точку зору з цього питання.



Основні категорії скарг:

1) В УДЗА Васильківського району трапляються випадки хабарництва. При чому, люди називають якогось Вову Іванова, що виконує функцію "касира", якому потрібно занести гроші за оперативне вирішення того чи іншого питання.

2) Штучним способом генеруються черги. В реєстр вносять вигаданих осіб, в результаті чого підігрівається ажіотаж і створюються комфортні умови для діяльності такої собі компанії «КМ Груп», що на відміну від інших землевпорядників обслуговується в приорітетному порядку. (КМ - абревіатура від прізвищ компаньйонів Киянський і Морський.)

3) Самі ж землевпорядні організації стверджують, що записуються в чергу, в той час, коли представники «КМ Груп» заходять в потрібний кабінет поза чергою і віддають документи в роботу виконавцям. Для «КМ Груп», як для землевпорядної організації створені всі передумови для заробітку. Іншим суб'єктам подібної діяльності та фізичним особам постійно вказують на помилки і виправлення. Навіть несуттєві, або вигадані.

4) Деякі відвідувачі УДЗА стверджують, що бачили співробітників, які заснули за столом в робочий час, незважаючи на приймальний день і самих відвідувачів. Виробнича дисципліна хромає, мажорство процвітає.

5) Деякі представники землевпорядних організацій кажуть, що УДЗА займається зливом баз даних. Дивуватися нічому, оскільки в будь-якій "обителі корпоративного зла" існує таке явище, як продаж баз даних. Однак, Закон «Про захист персональних даних» ще ніхто не відміняв.

6) Окрім скарг на корпоративну етику та зневажливе ставлення до відвідувачів УДЗА Васильківського району, співробітники роздають людям візитівки «КМ Груп» і радять звертатися тільки до цього землевпорядника.

"Прейскурант" на послуги:

- Форма 6-зем – 100 у.о. (платність довідки згідно офіційних джерел за адмінпослугу – 21 гривня)
- Висновок про погодження – 20-80 у.о.
- Довідка про кадастровий номер – 150 у.о.
- Знесення ділянки до архівного слою (видалення з бази даних) – 100 у.о.

Інформація про "КМ Груп" згідно даних ЄДРПОУ:

Код
Ідентифікаційний код юридичної особи    37866187
Повне найменування юридичної особи та
скорочене у разі його наявності     ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АНАЛІТИЧНО-КОНСАЛТИНГОВА КОМПАНІЯ "КМ-ГРУП"
( ТОВ "АНАЛІТИЧНО-КОНСАЛТИНГОВА КОМПАНІЯ "КМ-ГРУП" )
Місцезнаходження юридичної особи     09100, Київська обл., місто Біла Церква, ПРОВУЛОК БУДІВЕЛЬНИКІВ, будинок 1 Б
ПІБ керівника юридичної особи (дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи)     КИЯНСЬКИЙ ОЛЕКСІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ
ПІБ осіб уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори (дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи)     КИЯНСЬКИЙ ОЛЕКСІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ
Інформація про здійснення зв’язку з юридичною особою     тел. 0988331761
Місцезнаходження реєстраційної справи     Реєстраційна служба Білоцерківського міськрайонного управління юстиції Київської області
Дата державної реєстрації юридичної особи / Дата державної реєстрації юридичної особи, яка утворена у результаті перетворення     16.11.2011
Дані про перебування юридичної особи у процесі припинення/Дані про перебування юридичної особи у процесі провадження у справі про банкрутство, санації     не перебуває в процесі припинення
Види діяльності     71.12 Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах (основний), 69.10 Діяльність у сфері права, 70.22 Консультування з питань комерційної діяльності й керування, 73.20 Дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки, 74.90 Інша професійна, наукова та технічна діяльність, н. в. і. у.
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог    
Дані про державну реєстрацію припинення юридичної особи      
Номер та дата останньої виписки     АГ 449776 03.10.201


Як видно з відповіді начальника УДЗА пана Морського, його посилання на законодавчі статті про недоцільність забезпечення присутності на сесії райради свого представника, мали б переконати керівництво Васильківського району і депкорпус в тому, що на його території діє якась незалежна структура, що розпоряджається землями району на власний розсуд.

Але з іншого боку - відмова в присутності представника УДЗА на сесії Васильківської райради, якщо і не вбачається, то щонайменше повинна вбачатися депутатами, як небажання прояснити ситуацію зі скаргами на роботу управління, прийняти до відома або спростувати необгрунтованість скарг компетентною особою. 

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение


Як на мене, це філігранний посил всього депутатського корпусу під три чорти. Цікаво, чи проковтнуть?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.