94-Й ОКРУГ: КЛОНИ ПОЧАЛИ АГІТАЦІЮ.

23 листопада 2013, 14:23
Власник сторінки
0
145

Намети Лжевласенка та Псевдосемерака окуповують Васильків та Обухів.

Сьогодні у Василькові, що є одним із райцентрів проблемного 94-го виборчого округу будуть були помічені агітаційні намети Сергія Власенка та Остапа Семерака.

Намети мають однакову форму та друк фарбою одного кольору. Змодельовані вони під корпоративні кольори, гасла та символіку Об'єднаної опозиції та ВО "Батьківщина". 

Агітатори які працюють в наметах не знають, як вірно відповідати на запитання перехожих і плутаються у визначеннях.

Так, наприклад, у наметі Сергія Власенка (а таких зареєстровано двоє і нічого спільного з ВО "Батьківщина" та прізвищем відомого в Україні адвоката вони не мають), який розташували по вулиці Грушевського, 19 у Василькові, дві жінки-агітаторки на питання, чи є Сергій Власенко - адвокатом Юлії Тимошенко відповідають: "Мабуть так." Однак фотографуватися відмовилися і на попередження, що вони є посібниками чорних політтехнологів та можуть понести відповідальність просто залишили намет, після чого його прибрали. На наметі Сергія Власенка написано "Юлі волю!" і використаний логотип у вигляді серця, подібний до того, який використовує ВО "Батьківщина". 

Жоден з двох Власенків-клонів не мають відношення до ВО "Батьківщина" і величезному списку кандидатів є самовисуванцями.

У наметах Остапа Семерака теж спекулюють на імені лідера ВО "Батьківщина" і в агітаційному буклеті Остап Семерак:"Мої роздуми після відвідин Польщі, Німеччини та Франції" використовують гасла "Юлі Тимошенко волю - і ми в Європі!"

Жодної біографічної довідки в агітматеріалах клонів Власенка та Семерака немає. Вказано лише, що самовисуванець Семерак Остап Михайлович є "єдиним кандидатом трудягою, слюсарем-ремонтником, який подорожує Європою за три з половиною тисячі гривень".

Люди в наметах клона Остапа Семерака взагалі не вербальні та необізнані в політичних тенденціях виборчого округу №94 та можуть легко сказати про те, що Семерак був депутатом Верховної ради України. В кращому випадку кажуть "Читайте буклет, там все написано!" Однак, дуже лякаються, коли дізнаються про те, що приймають участь в омані виборців і видають імя особи, яка є куратором цих наметів. Один із юнаків сказав, що їх наймав такий собі Євген і пообіцяв не брати участь в агітації за клон.

Повторні вибори в проблемному окрузі №94, а також в округах №132, 194, 197 та 223 відбудуться 15 грудня 2013 року.

Єдиним кандидатом від опозиції в 94-му виборчому окрузі, якого висунула ВО "Батьківщина" є Віктор Миколайович Романюк!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.