94-Й ОКРУГ: РЕКОРДИ БЕЗГЛУЗДЯ.

20 листопада 2013, 05:28
Власник сторінки
0
143

На навчанні членів ДВК та методичних семінарах в 94-му окрузі змоделювали виборчий бюлетень.

Виходячи зі списку кандидатів, що зареєструвала ЦВК по нашому округу, станом на сьогоднішній вечір їх 84. Це найбільша кількість зареєстрованих кандидатів серед п'яти проблемних округів та рекорд за всю історію виборчих перегонів в Україні і, мабуть, у всьому світі.

І це ще не остаточна їх кількість. На зображенні нижче змодельовано бюлетень "лише" з 73-ма кандидатами. Бо на час виготовлення цього муляжу зі звичайного офісного паперу та графами кандидатів, їх на сайті ЦВК було сімдесят три.

Одразу після клонованих Власенків, Семераків, Кармазіних та двох повних тезок найрейтинговішого кандидата - висуванця ВО "Батьківщина" Віктора Романюка, який вже переміг у минулому році, але волею Обухівського та Васильківського судів та кишенькової ОВК був позбавлений змоги увійти в Парламент, на окрузі масово почали реєструватися так звані "лідери громадської думки".

Серед них - міський голова Українки Павло Козирєв, колишня селищна голова Калинівки, Васильківського району Тетяна Цимбалюк, секретар Глевахівської селищної ради, Васильківського району - Анатолій Степаненко, троє депутатів Васильківської міськради - Агеєв, Пацало та Бурсова, які представляють провладну політичну силу, працівники апарату Київської ОДА.

Дехто з них каже, що реєструватися їх примусили в наказовому порядку. Однак, дехто із вищезазначених "регіоналів" забиратиме голоси саме в провладного кандидата - депутата Київської облради від Партії регіонів Руслана Бадаєва.

Тим не менше, наявність такого величезного списку "кандидатів" може навіть спричинити зрив парламентських виборів на окрузі, оскільки навіть технічні умови для виробництва бюлетеня надзвичайно складні. 

З іншого боку великий бюлетень майже нівелює можливість "вкидання", а також ускладнюватиме технологію "каруселей".

До речі, представники бюджетної сфери вже доповідають про те, що готується масована присутність виконавців "каруселей" з Києва та Фастова, під яких виділяють шалений бюджет. 

А тому, кажучи про сьогоднішній день, зрив повторних парламентських виборів в окрузі №94 - явище цілком ймовірне.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.