ЦВК таки зареєструвала двох «Лжевласенків» і одного «Псевдосемерака».

26 жовтня 2013, 06:22
Власник сторінки
0
260

По 94-му виборчому округу на повторних виборах все ж підуть кандидати-клони.

25 жовтня центрвиборчком зареєстрував двох повних тезок адвоката Юлії Тимошенко - Сергія Володимировича Власенка.

Один Сергій Власенко, 1991 р.н. працює інспектором міськвідділу МВС в Ірпіні, інший Сергій Власенко, 1977 р.н. тимчасово не працюючий киянин.

Також, зареєструвався повний тезка депутута Верховної ради 6-го скликання від партії «Реформи і порядок» Остапа Семерака. Якщо колишній нардеп народився в 1972 році, то його клон, якого скоріше за все провладні політтехнологи відправляють в округ для створення непорозумінь і дисонансу серед виборців – це пенсіонер Остап Михайлович Семерак, 1951 р.н., що за даними ЦВК мешкає в Борисполі.

Також, по оприлюденню складу окружної виборчої комісії №94, можна стверджувати про ротацію в політичних поглядах деяких її членів, які на парламентських виборах 2012 року виступали технічними кандидатами від влади, а сьогодні готові працювати для забезпечення прозорого волевиявлення мешканців 94-го виборчого округу.

Головою ОВК призначено Деревенця Дмитра Олександровича, відомого по головуванню в Київській обласні комісії на місцевих виборах 2010 року.

Член комісії Березіна Любов Юріївна (Партія регіонів), яка в минулому році була членом ОВК від "Єдиної родини". Депутат Обухівської міської ради від Партії регіонів. Вона потрапила в перелік осіб, причетних до спотворення результатів виборів по округу №94.


Скороход Андрій Валерійович - член комісії по квоті партії "Вітчизна", який в минулому році був технічним кандидатом Тетяни Засухи від партії "Держава". Працює головним лікарем в Обухівському районному центрі надання первинної медико-санітарної допомоги.


Домбровський Іван Васильович - член комісії від Селянської партії України, який на минулих виборах був технічним кандидатом влади від партії "Справедлива Україна" і зняв кандидатуру за 3 тижні до виборів. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.