Роздуми про тітушків.

30 липня 2013, 09:47
Власник сторінки
0
212

Насправді, дивлячись на вас мені стає дуже сумно за те, що молоді, здорові, поки що, хлопці, яких не так вже і багато в країні, продаючи сьогодні себе за копійки, плюють на своє власне майбутнє.

   Під час відбиття одного з чергових захоплень землі в Києві. Я пішов прогулятись по прилеглій території. Став біля дороги за рогом так, що був не в полі зору наших хлопців. І розмовляв по телефону з товаришем. Побачивши мене одного від зграї тітушків відділився десяток. Вони обступили мене напівколом і ми трохи поспілкувались. Я не буду дослівно переказувати зміст розмови. Але ця розмова наштовхнула мене на деякі роздуми про цих людей.

    Їх зухвала поведінка, самовпевненість, ворожість не викликають ніяких почуттів крім жалю. Так, саме жалю, не страху, не агресії, їх дійсно треба жаліти. Ці молоді хлопці не розуміють, що їх просто використовують заради своїх бізнес інтересів. А вони того не розуміють, вони як сліпі кошенята, їх обдурюють, а вони дійсно вірять, що являють собою не просто м’ясо, що вони займають якесь важливе місце в команді рейдерів, що праця їх буде оцінена в майбутньому. Адже ці люди не просто заробляють гроші, вони впевнені, що знаходяться на якійсь стороні. Вони, мабуть, вірять в те, що роблять якусь велику справу, воюють з примарними фашистами, захищають державність заробляють майбутні дивіденди. Я не знаю хто втовкмачив їм в голову цю хибну, без сумніву ідею, але нажаль так воно і є. Там нема простого відробляння грошей. Там є агресія, зухвалість, наглість. Так, я розумію, що хлопці ще молоді, може їм хочеться погратися у війну, відчути себе дорослими дядями-рєшалами. Кров кипить, енергії багато. Та невже це саме те русло в яке треба цю енергію спрямувати?

   Хлопці, а ви хто взагалі такі? Що ви зробили доброго в житті, щоб себе так поводити? Я не кажу вже про справжні вчинки, подвиги, здобутки. Ви взагалі хоч раз в житті літній жінці місцем в тролейбусі поступились? Чи прибрали чуже сміття з дороги? Чи допомогли молодій жінці затягнути важку люльку з дитиною на вулицю з підземного переходу? Хоч раз!!!  

   Ви граєте м’язами, а хтось із вас, хоча б один, чогось досяг в спорті? Здобув титул чемпіона світу чи Європи, чи навіть України? Ви всі лише спортсмени-невдахи. Ті, що перспективу спортивної кар’єри проміняли на пляшку горілки і пакет трави. Що вас чекає в майбутньому? Голка, шприц і сльози ваших матерів? Чи може ви вірите в те, що добрі дяді, шахрайський бізнес яких ви сьогодні захищаєте будуть кришувати вас і далі по життю. Та невже ж ви не розумієте, що станете саме тими, кого першого будуть зливати, на кого спробують повісити всі злочинні дії. Нерозумні діти, може хтось з вас стане мудрішим в дорослому віці і що він скаже тоді своїм дітям та онукам, що героїчно захищав злочинні бізнес інтереси влади шахраїв? Що отримав медаль за рейдерське захоплення будинку літньої жінки? Та вам буде соромно за свої вчинки. Не всім, одиницям, але ж буде. Ви хлопці, продаєте не свої м’язи, ви продаєте совість, душу. Ви продаєте те, що взагалі не має ціни.

   Ви воюєте з нами, не розуміючи, того, що ми на вашій стороні і боримось з вами за ваше ж майбутнє, яке ви сьогодні готові продати за жалюгідні триста гривень, які знов таки будуть витрачені на горілку і наркотики, адже ви є також синами нашої землі, ви також є народ, хай нерозумний і сліпий, але наш. Виходить, що ви воюючи з нами намагаєтесь зруйнувати своє ж власне майбутнє, навіть не розуміючи того. Тобто, захищаючи злочинців, ви продаєте за копійки своє власне майбутнє. Хлопці, я бачив ваші очі, серед вас є більшість нормальних людей. І я впевнений, що через годину спілкування, більшість з вас зрозуміла би хибність своїх думок, дій і вчинків. І я ненавиджу тих, хто робить з вас злочинців. Бо ви могли би, так, як всі працювати в офісі, в держ. установі, біля станку. Ну не склалося зі спортом, ну не всім же бути Віталіками і Володями є багато інших професій. А так, що вас чекає? Народ все одно скине цю владу. Хтось втече, хтось сяде, хтось може домовиться. Але ж крайніми будете все одно ви. І ніхто з тих кому ви зараз вірите не допоможе. А навпаки буде топити, задля того щоб відмазати себе. Вам лишать тільки кримінальні справи, і нічого більше.

   Насправді, дивлячись на вас мені стає дуже сумно за те, що молоді, здорові, поки що, хлопці, яких не так вже і багато в країні, продаючи сьогодні себе за копійки, плюють на своє власне майбутнє.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.