Люди затролили ударівського кандидата у присутності Кличка (ВІДЕО)

26 жовтня 2012, 07:57
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
1749
Люди затролили ударівського кандидата у присутності Кличка (ВІДЕО)

Прізвисько «тушка» та «зрадник» не дуже подобається Поліщуку. Тому тих, хто у присутності Кличка вигукував ці слова, швидко оточили працівники міліції.

У Борисполі люди затролили кандидата від партії УДАР Кирила Поліщука. Коли він почав виступати, присутні на зустрічі почали вигукувати «тушка» та «зрадник». Це сталося у присутності Віталія Кличка, який приїхав  до Борисполя аби підтримати кандидата-ударівця.

Віталій Кличко, схоже, не очікував такого привітання. Лідер УДАРу лише спромігся запитати «скільки Вам  років?». Хтось  відповів, що йому 40. Після цього Кирило Поліщук, виправдовуючись, почав пояснювати, що він «як прийшов самовисуванцем в Раду так і пішов» , а «тушка» це той хто бігає із фракції у фракцію».

Судячи з біографії кандидата він так і робив, що бігав із фракції у фракцію. Народний депутат 4-го скликання Кирило Поліщук один день побув в опозиційній "Нашій Україні", а потім  через фракції "Єдина Україна" та "Народовладдя", опинився у фракції Партії регіонів.

Підтримка Кирила Поліщука саме Віталієм Кличком виглядає дивною ще й тому, що з 2006 го року цей політик, як лідер Християнсько-демократичної партії , яку він отримав від одіозного Віталія Журавського,  був складовою блоку Леоніда Черновецького в опозиції до якого і був лідер УДАРУ.

 Виходить, від переможеного Черновецького Поліщук перебіг до переможця Кличка? Це хіба не "тушка"? Це сьогодні УДАР друга за підтримкою партія в країні, але які гарантії, що у тяжкі часи, коли популярність партії піде на спад, Поліщук залишиться вірним присязі «не зрадити» і не йти до регіоналів, яку він склав у Борисполі? Той хто зрадив двічі, зрадить і втретє…

Прізвисько «тушка» та «зрадник» не дуже подобається Поліщуку. Тому тих, хто у присутності Кличка вигукував ці слова, швидко оточили працівники міліції. Правда, Віталій  Кличко  попросив правоохоронців звільнити опозиційний до Поліщука сектор. Але їх місце швидко зайняли «спортсмени» із «групи підтримки» Кличка. Ті хто сидів на трибуні кажуть, що дехто обіцяв дати по морді, якщо хтось ще раз відкриє рота.

Цікаво, Кличко такими ж методами працюватиме коли прийде до влади? І чи вартий таких силових зусиль Кирило Поліщук?

 

Тут можна подивитися відео.

 

P.S.  Ще одна деталь, яка кидається у вічі під час кожної зустрічі Кличка. Я не розумію, навіщо поряд з мікроавтобусом Лідера біжать 10 хлопців у спортивних костюмах?!.  Це ж не Папа Римський їде, а політик який претендує на роль  європейського демократа... Чи я помиляюся?!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.