«Мы сейчас будим резать ваших детей !!!»

30 березня 2012, 08:19
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
1883
«Мы сейчас будим резать  ваших детей  !!!»

Він почав кричати: «Ми сей час порежим этих детей !!! Уторохтелись ви уже этими детьми !!!». Це було зафіксовано на відеокамеру, і показано в самому сюжеті на всеукраїнському телеканалі «Інтер».

Днями поїхала у справах до Києва, а якщо бути чесною, то поїхала відпочити, і трішки відійти від усіх тих проблем, які рухнули на голову наче лавина з подачі багатьох, хто попросту, через заздрість, не дає змоги плідно працювати. Тож не пройшло і дня, як мій товариш з столиці, який як і я замаєтеся правозахисною діяльністю Веремеєнко Олег повідомляє про те, що саме «…завтра будуть висиляти із квартири матір разом із своїми шістьма дітьми просто на вулицю, саму ж квартиру хочуть відібрати, скоріше за все,  чорні ріелтори». На годиннику було вже за північ, дзвонити до когось у такий час вже не зручно, але часу нуль, і приблизно стільки ж десятих, довелося нагліти. Обдзвонила усіх своїх знайомих столичних журналістів, правозахисників, попросила прийти обов’язково і допомогти утримати ситуацію, доки ми хоч щось придумаємо. Родина проживає за адресою : Київ,пр-т. Косм-вта Комарова, 16 кв. Відомий і дуже добре юридично обізнаний, тепер вже адвокат  цієї родини пан Веремеєнко прийшов на порятунок з власною відеокамерою. Приїхав телеканал «Інтер» , журналісти з «Лівого берега» з «Газети по Українські» та багато інших небайдужих людей.

Виконавча служба, разом із своїми вибачте «мордоворотами» почала «виламувати» двері, як до особливо небезпечних злодіїв. Та коли двері відчинилися, і працівник виконавчої побачила, що її радо зустрічають з відеокамерами та диктофонами: - німа сцена, бігаючі очі та тремтячі руки, не знали куди себе подіти від несподіваного. Відразу, з порогу почала виправдовуватися, що вона начебто не знала, що у квартирі проживають неповнолітні діти, після чого почала усіх переконувати, що буде виселяти лише  «…належних осіб до матері». Адвокат чемно запитав: кого вона може віднести до належних осіб, і чи він також до цих осіб часом не належить? На це запитання не знайшлося відповіді ще й досі . Під час перепалки, в розмову втрутився чоловік не дуже приємної зовнішності, кажуть, що саме він виступає в ролі «месного», якому передали цю квартиру за дорученням. Він почав кричати: «Ми сей час порежим этих детей !!! Уторохтелись ви уже этими детьми !!!». Це було зафіксовано на відеокамеру, і показано в самому сюжеті журналіста Акіма Галімова на всеукраїнському телеканалі «Інтер».

http://podrobnosti.ua/videoarchive/2012/03/14/3062.html

Після цього, і виконавчу і цих безстрашних, -  як вітром здуло.

Коли вони прийдуть наступного разу, - мати не знає. Переживши все це, її забрали із гіпертонічним кризом до лікарні.  

Тож передісторія.

Буртова Алла Валеріївна мати шістьох дітей,  40 років. Всі діти від одного чоловіка, але чоловік нажаль через хворобу помер. Їхні спільні діти:  Катерина - 19 років, Артем – 15 років, Дарина – 13 років, Єлизавета – 11 років, Соня – 10 років, і наймолодшому  Андрію – 9 років.  За рекомендацією знайомих, коли не склалося життя із свекрухою Потієвській запропонували догледіти 60-тирічного чоловіка, який мав діагноз вродженого даунізму . Жінка погодилася, у цього чоловіка рідних не було. У 66-му віці він помирає в лікарні від запалення легень.  Сусіди пояснюють, що Потієвська його не ображала, та й боялася з цього приводу осуду зі сторони людей, діти його любили, харчування у нього було бездоганне. Шість років жінка прововтузилась із чоловіком, і коли він помер, прийшли невідомі, які сказали, щоб виміталися з квартири, бо у них  вже є на неї документи. Ніхто не знає, хто вони, і звідки? Який нотаріус підписав ці документи, і якщо вони дійсно були підписані, то недієздатна особа не мала права їх підписати без участі колегіальної комісії, адже це є грубим порушенням чинного законодавства, та певна відповідальність самого нотаріуса перед законом. 

Окрім цього, якщо мені пам'ять не зраджує, то  родина, яка останні п’ять років проживала у цьому помешканні, і саме вона, а не хтось інший доглядала за недієздатною людиною: – після його смерті, помешкання залишається саме за тим, хто здійснював нагляд.

Але навіть не це головне у цій справі, а те, що у нашій державі, ніхто не подивиться на те, що у тебе шестеро дітей, і серед зими, серед вітру та морозу просто викинуть на вулицю.

Ірма Крат 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.