Щеплення від ...ЧОГО ?

06 грудня 2011, 17:39
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
519

- Виктор Федорович, а сейчас - это и есть ваше обещанное нам "покращення життя вже сьогодні" ? Или нам будет еще хуже от вашего проффесорского управления?


   Напевно багато хто з нас помітив таку собі "непомітну" тенденцію у висвітленні в нашому медіа-зомбо просторі "неординарних" для безпеки влади подій - акцій незгоди, спротиву та непокори, акцій протесту. 


Підприємці зібрались - а чи мають на це дозвіл ???.
Чорнобильці голодують - а чи дозволила їм влада голодувати ???
Десь хтось щось - а чи мають вони на це дозвіл та погодження з міліцією ???... А чи раптом незаважають протестувальники решті народа відчувати покращення свого життя ???

А саме. Про що мова ?
Ледь не половина любого репортажу про акцію народного протесту пов*язана з темою " А отримали чи не отримали протестувальники дозвіл від влади на свій протест, і хто ім дозволив протестувати ? ", з обов`язковим тлумаченням та розтлумаченням тлумача від міліції - що "неможно людям щось організовувати та проводити, не отрмавши на то дозвіл від влади та не узгодивши це з міліцією". І робиться це розтлумачення методично та цілеспрямованно. І у мене від такого розтлумачення і виникла асоціація з щепленням. Е у населення якась "хвороба", небезпечна для "життя" влади, значить треба зробити щеплення народу, щоб в майбутньому не "хворів" народ всілякими там протестами та незгодами.

А тому я відчуваю, як нам методично та цілеспрямованно роблять щеплення від "акцій протесту та незгоди".
Все що нам неподобається і ми хочемо висловити на це неподобство свій протест, то маємо ОБОВ`ЯКОВО ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ на всій протест. А той дозвіл нам має видати той, проти кого ми і збираємось протестувати. Ну як вам таке щеплення...

p.s.
ВИ ЩЕ ДОСІ ВІРЕТЕ В БРЕХЛИВІ ОБІЦЯНКИ ЯНУКОВИЧІВ ? ...

“Я і моя команда не витрачаємо час на пустопорожні розмови та самовихваляння. Здавна звикли переконувати у своїй правоті не солодкими обіцянками, а реальними результатами” – Віктор Янукович у своїй передвиборчій програмі “Україна для людей”.
А Мінімальна пенсія, як і мінімальна заробітна плата в Україні, недивлячись на всі "героїчні потуги влади" так і залишається стабільною з 1 січня 2010 року.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.