В АРК рулить ФСБ РФ

05 березня 2014, 16:58
Власник сторінки
analiniks
0
220

На кримську кампанію Путін кинув найкращі кадри з числа спеціалістів інспірування регіональних конфліктів

Цікаво виходить спостерігати за перебігом подій, коли у тебе ще не має маразму та склерозу!

Поясню…

4 березня п.р. я, як і кожен громадянин України, що не байдужий до долі своєї держави, відслідковував події у нашій державі, та переглянув телепрограму «надзвичайні новини» Стогнія. І в процесі перегляду мене начебто заціпило! У сюжеті, який стосується окупації росіянами Кримського півострову, я впізнав одного із «російських чекістів», з яким ми перетинались у 2007-2008 роках у Придністров’ї!

Зокрема, я на той час виконував військовий обов’язок у складі групи українських військ по охороні державного кордону на кордоні України та Придністров’я. За особливостями ситуації того часу ми дуже часто спілкувалися з представниками військових формувань Росії. Саме там я познайомився з підполковником (на той час) Чечелем Андрієм Юрійовичем, день народження якого ми дуже «чудово» відсвяткували 24 квітня (за його словами, йому виповнилося 44 роки, тобто він приблизно 1964 р.н.).

У неформальних бесідах, як під час святкування, так і потім, він досить фривольно та сміливо розповідав, що він громадянин Росії (та це й так було зрозуміло, з російської ж сторони приходив), а в Придністров’ї перебуває у якості військового спостерігача при російській групі військ. Однак у деякі моменти «неформального спілкування», особливо з нашими «особістами», не забував наголошувати, що він не простий спостерігач, а співробітник ФСБ Росії при війську, яке перебуває на ворожій території, тобто «особіст у надзвичайних обставинах».

Таким чином виходить, що на території нашої держави, зокрема у Криму, перебувають не тільки окупанти з російської армії, але й їх «наглядачі» з числа співробітників ФСБ РФ. До того ж вони ще й контролюють, розвідують і проводять спецоперації на території нашої держави під прикриттям військовиків!

Путін кинув на Крим перевірені часом та війною сили, не зважаючи на їх вік та вислугу.

Заспокоює тільки одне – якщо у 2008 це були діючі підполковники, то зараз, в Україні, це як найменше вже полковники з величезним досвідом інспірування регіональних конфліктів. Значить у гномика Путіна не все в порядку із впевненістю у молодих кадрах та власних силах і надією на молодь!

А до національної Служби безпеки України у мене, як ветерана збройних сил та патріота, є одне питання – до яких пір ці «оборотні» (тому що справжній чекіст та офіцер, у першу чергу не дозволив би агресії у Криму, або зробив би все, щоби нейтралізувати Путіна у момент, коли у нього визріла ця хвороблива думка) будуть топтати нашу землю! Закрийте йому в’їзд, а при спробі знову топтати нашу землю – знищіть його за законами військового часу (або чисто випадково)!!!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.