Откуда золотой запас?

30 жовтня 2017, 13:08
Власник сторінки
analiniks
0
131
Откуда золотой запас?

Морози з'їдають гроші не тільки за опалення.

Кількість фріків та лишенців під Верховною Радою поступово знижується й скоро вони там зовсім зникнуть. Дякуючи своїй «далекоглядній» поведінці та «поміркованим» вимогам до керівництва держави, вказане збіговисько дискредитувало себе не тільки перед киянами, а й перед усією Україною. Навіть найбільш опозиційні бабусі під нашими під’їздами вже знають, що «третій майдан» повністю проплачений.

Проте виникає одне питання: звідки гроші? Наливайченко за оцінками політологів, політтехнологів, ворошок та інших експертів не володіє такими коштами, які необхідні для фінансування протестів. Значить їх йому хтось дав. Хто? Юля? Михо? Дуже сумнівно. Адже Юля і Міхо такі ж політичні жебраки та нищеброди. Значить гроші хтось дав. Беня? Ні. Тому що Беня ніколи не зробить фінансування завідомо провальної інвестиції.

Таким чином, серед ймовірних спонсорів «народних протестів» скоріш за все виступають або рАсияне або рИгіонали.

Виникає питання, як двічі керівник спецслужби, з такою легкістю продався ворогам народу й приймає активну участь у дестабілізації нашої радної Батьківщини?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: деньги,ВРУ,митинги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.