Працівники правоохоронних органів були, є і будуть із народом України!

05 березня 2014, 14:17
Власник сторінки
0
140

з народом

Багато людей вважають і висловлюють у соціальних мережах точку зору, що останнім часом більшість правоохоронних органів, у світлі останніх подій, набули негативного іміджу. Можливо, частина «олігархів», які перебували на найвищих посадах, призабули, що вступали на службу не грабувати свій народ, а захищати. Проте, більшість офіцерів завжди були, є і будуть на стороні народу, поділяючи прагнення громадян до якнайшвидших змін. І слава Богу, що представникам правоохоронних органів, в т.ч. Служби безпеки України, вдалось зберегти арсенали зброї, бо могло б загинути мирне населення України.

Прикладом вірності присязі народу України є відмова військовослужбовців, які проходять службу в АР Крим, від пропозицій перейти на бік іноземної сторони, навіть за збільшення грошового забезпечення. Дійсно викликає занепокоєння ситуація, яка скалался в автономії. Хоча мирне вирішення вказаного питання здебільшого залежить від продуктивних переговорів дипломатів та політиків не лише українських та російських, але й міжнародних, проте левова частка завдань щодо забезпечення конституційного ладу та територріальної цілісності України покладена саме на правоохоронні органи України, в т.ч. СБУ. Напевно кожен мешканець України мріє відпочивати на пляжах Криму не виготовляючи закордонний паспорт.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.