НЕ ЗАШКОДЬ УКРАЇНІ!

26 лютого 2014, 16:38
Власник сторінки
0
132

У час коли в нашій державі формується нова влада, нові підходи до її контролю, перед Україною постає нова загроза – сепаратизм, порушення територіальної цілісності.

 В цей час стоїть питання Криму, Східної України. Через проросійські організації, піднімають питання мовної політики нової влади, видача громадянам нашої держави паспортів Російської Федерації.

Українські політики, які не можуть стратегічно мислити вкидають у суспільство провокативну інформацію, звинувачують усіх в усьому. Все це проводиться лише з метою перетворити Україну в поле бою самих же українців.

На вказані виклики повинна різко реагувати Служба безпеки України,  водночас проти служби також проводяться інформаційні провокації у напрямку її дискредитації. Начебто, співробітники СБУ виконували злочинні накази попередньої влади. І ніхто не хоче усвідомлювати, що серед офіцерів СБУ є патріоти України, які у різні часи захищали інтереси держави, протидіяли проявам сепаратизму та спробам іноземних держав порушити територіальну цілісність України.

У зв’язку з цим, саме зараз у перехідний період,  усім національно-свідомим громадянам України необхідно об’єднати зусилля на формуванні нової державної політики, а саме: обранні дієздатного уряду, реформуванні правоохоронної та судової системи. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.