бачили очі що обирали..., а треба було мозком послуговуватись

27 жовтня 2011, 17:07
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
636
бачили очі що обирали..., а треба було мозком послуговуватись

- Виктор Федорович, а сейчас - это и есть ваше обещанное нам "покращення життя вже сьогодні" ? Или нам будет еще хуже от вашего проффесорского управления?





 Ну ось ми і отримали заяву міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія БОЙКА, що Україна «буде змінювати чинні договори винятково в ході переговорів» з Росією. Така собі заява про мир та дружбу, і що все буде "пучьком" у канкрєтних пацанів. Ви може подумали, що я тут йорнічаю ? Та ні, запевняю вас.

Коли звинувачували жінку, яку так нелюблять прихильники віри в "свєтлоє покращення", яка і заключила той "клятий" газовий контракт з нашим північним сусідом, то головний галас стояв навколо ціни за той газ. Головне звинувачення - НЕВИГІДНО та ДОРОГО ! І навіть сам Янукович, який виступає вже майже два роки "гарантом покращення", потрясав своїм кулачком у бік того сусіда та теж погрожував судом сусідові, правда вже не своїм кішеньковим, а самим що не є ЕВРОПЕЙСЬКИМ, Стокгольмським ! Нам всім доносили засоби інфи від гаранта у кожне вухо та око, що зло буде покарано, контракти розірвані, чи то анульовані, а саме головне - винуватці злочину будуть покарані.

Ну і ось людина, яка хоче всеж розібратись та зрозуміти, а що ж злочинного було в тому контракті, сподівається. що Стокгольмський суд розбереться та засудить винуватців. І вже на підставі рішення Европейського Стокгольмського суду про злочин ( якщо буде встановленно) можно засудити і ту жінку, яку януковичі так хочуть бачити в буцигарні.

 Але все відбулось, як відбулось. І жінка та в тюрмі, і договір той не анульований, і свій лохторат януковичів задоволенний та і на ту европу "поклали". А домовлятись будут пацани " винятково в ході переговорів". Ось так, хлопчики та дівчатка.
  Хоча для об'єктивності раді скажемо, що по при всі воплі-соплі януковичів про ніби-то злочин, ціна на газ для всіх, і лохтората того в тому числі, не те що зменьшилась, а навіть щей ЗБІЛЬШИЛАСЬ вже за часи "царювання" Януковича! 
Як кажуть в нашому селі - бачили очі що обирали, а треба було мозком послуговуватись


  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.