ЄВРОМАРОДЕР АБО ЯК ДЕХТО «ЄВРОІНТЕГРУВАВСЯ

16 січня 2014, 10:45
Власник сторінки
0
17

Серед тих, хто залишає сім’ї, роботу, дім і їде на Майдан, щоб мерзнути і ризикувати здоров’ям, більшість це роблять з переконань, розуміючи, що не все гаразд в нашому спільному домі і вимагаючи змін.

 Попри це, як зазначають в штабі національного опору і як може помітити більшість користувачів соціальних мереж, стає популярним і «політичний» чи навіть «революційний» туризм. Знаємо, що люди (не обов’язково підприємці, а навіть бідні, пенсіонери, котрим вже нема що втрачати) збирають кошти, щоб Євромайдан не саморозпустився, а існував і далі. І, користуючись цим, деякі особи безкоштовно їдуть в Київ, щоб зробити собі безкоштовну екскурсію в столицю, послухати живий концерт і влаштувати для себе «фотосесію» а фотографії розмістити на своїх сторінках в соціальних мережах, зображаючи себе «героями Майдану». Але як би ми не засуджували таких псевдогероїв та треба їм віддати належне – вони, навіть не усвідомлюючи цього, заохочують нових учасників мирного протесту.

Але зовсім дивним та незрозумілим є вчинок відомого опозиціонера і активіста штабу національного опору в Трускавці Богдана Процишина. Донедавна він організовував поїздки протестуючих в Київ та раптом зник, а на його сторінці в мережі Facebook з’явилися фотографії, але не з Майдану, а з захоплюючого туру по Європі. Так, 31.01.2013 року Процишин перебував у Кракові, новий рік зустрів у Празі і встиг відмітитись в Дрездені, а свої враження від Європи майже онлайн фіксував в коментарях до фотографій, розміщених у його аканті у Facebook.

Ось вам і євроінтеграція! І тут в багатьох виникає питання: звідки з’явилися гроші на недешеву подорож Європою у активіста-«революціонера» і чи такою вже безкорисливою була його діяльність в штабі національного опору по збору коштів ? І чи найкращий момент в цей важливий для країни час вибрав він, щоб милуватися красотами європейських столиць, коли ті кого він відправив до Києва зустрічали новий рік на Євромайдані ? А може він за прикладом більшовицького вождя Ульянова-Леніна хоче експортувати нашу революцію в Європу? Як говорилося в радянські часи: «Мы на горе всем буржуям мировой пожар раздуем!».



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.