Нова тактика боротьби

30 грудня 2013, 21:06
Власник сторінки
sound980@yandex.ua
0
362

Влада міняє тактику боротьби з українцями

В Україні досі продовжується мирна революція. Майдан і зараз заповнений активістами. 
Поки на Майдані стоять люди та слухають пісні, на їх активістів вчиняють напади. 

24 грудня, увечері на співорганізатора харківського Євромайдану Дмитра Пилипця було вчинено напад із застосуванням ножів та газових балончиків. Бійка нападників з Дмитром тривала близько хвилини. В результаті бійки в нього ножові поранення в області сідниць. Дмитро говорить, що нападників було двоє і їх мета скоріш за все була вбити його, адже цілились вони ножами прямо в шию. 

Також є достовірна інформація про смерть активіста київського Євромайдану. 41-річного Павла Мазуренка по дорозі додому перестрів наряд "Беркуту", запитали документи, але в нього замість документів була ксерокопція - з цього зробили висновок, що він майданівець. Троє "беркутівців" побили його та залишили на вулиці. Коли він прийшов додому, дружина викликала швидку, вони запропонували йому їхати в лікарню, але він відомовився, бо думав, що це дорого обійдеться. Через 2 дні він помер в реанімації... В лікарню прийшов капітан Шевченківського РВВС, бо в історії хвороби було записано - побитий на Майдані. Взяв покази у дружини Лесі. Та сказала про всі обставини смерті. Тіло направили на судмед експертизу. Судмедексперти встановили діагноз - "пневпонія". Леся - в шоці. "Убили людину і списали на пневмонію". 

А вночі з 24 на 25 грудня бандити жорстоко побили журналістку Тетяну Чорновол. Почалося все з погоні. Тетяна після того, як виїхала з АЗС помітила, що за нею їде машина. Потім та машина почала підрізати журналістку та затуляти дорогу. Тетяна намагалась втекти від нападників на машині, але все-таки її підперли та не дали проїзду - все це видно з відео-реєстратора потерпілої. Потім події розвивались таким чином - її витягли з машини, й почали жорстокого гамселити. В результаті у Тетяни струс головного мозку та понівечене обличчя.

Це все сталося не випадково, адже незадовго перед нападом Тетяна у своєму блозі в "Українській правді" написала статтю про маєток міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

І вже ввечері Віталій Захарченко в інтерв'ю сказав, що двох нападників знайдено й затримано. Ще одного "шукають". "Я взяв цю справу під особистий контроль" - додав Віталій. 

Очевидно, що затримані не ті, хто треба. Міліція в таких випадках використовує свої методи - підставляючи інших не винних людей. Та й сам Захарченко замовник в цій справі, не буде ж він сам себе саджати?!

З цього можна зробити такий висновок - влада переходить в підпільну тактику боротьби. Вони будуть наймати "тітушок", які й надалі палитимуть машини активістів Майдану, будинки, нападатимуть на журналістів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.