Прохання, не залишайте дітей без нагляду!

19 грудня 2013, 18:46
Власник сторінки
analiniks
0
199

Прохання, не залишайте дітей без нагляду!


Багато чого було сказано з трибун, сцен та майданів … Та здається, відсутність хоч якихось результатів Євромайдану, а головне – нерозуміння його лідерів, чого це влада продовжує працювати, а країна за межами барикад функціонує, переважна більшість громадян якої ходять на роботу, викликає у цих же лідерів, чесно кажучи, неадекватні дії.

«Дії» - це теж з натяжкою! Вони ж не діють, а просто увесь час виступають, закликають, дають багаточисельні інтерв’ю та дописують щось у власних блогах … До речі, про блоги.      

Вочевидь, начитавшись експертів різного ґатунку про пошук єдиного лідера Майдану, та побачивши у деяких своє прізвище, Анатоль Гриценко (перепрошую, але від тепер я навіть не знаю як це… цього чоловіка можна інакше назвати) протерши окуляри, розпушив залишки потьмянілого пір’ячка написав 17 грудня БЛОГ про повторні вибори у п’яти округах …

Так от, цей Експерт, цей Гуру виборів, який у 2010 році на президентських виборах посів «почесне» дев’яте місце з 1,2% голосів вирішив визначити, хто з громадян України (річ все ж таки йшла про вибори) генетично чистий, а хто, пробачте «сміття»!

Цей новий український Гебельс взявся за історичну справу – виведення «генетично чистої української нації», головною функцією, виходячи з його дописки, пробачте, теорії, мають голосувати виключно за правильних, чистокровних опозиціонерів!

Далися взнаки й військове минуле, оскільки наш всюдисущий  Гриценко встиг спіймати усіх «покидьків», що продавали свої голоси, чи якось по-іншому встигли напаскудити на виборчих дільницях в усіх округах, за руки. Ну і як годиться – без суду і слідства, забувши про демократичну презумпцію невинуватості …

Цей український Піфагор, вистрибуючи з власних квадратних штанців, навіть встиг підрахувати скільки коштував нещасним самовисуванцям їх ганебний вчинок!

Так я теж можу дещо підрахувати, тільки більш чіткіше, ніж цей, не знаю хто, Гриценко! Задача від цього суперматематика досить простенька, навіть для «сміття» з генетичними вадами піддасться: на виборах 2010 року кількість виборців становила 36 968 041 громадян України, у виборах взяло участь 24 588 268 ще свідомих громадян, за Гриценка проголосувало – 296 412 «сверхукраїнця». Порахуйте, скільки «генетичного сміття» мешкає в Україні?

Відповідь: 24 291 856 «генетичних покидьків», та ще 12 379 773 індивіда, які можна ще перевиховати для брудної роботи.

Питання залишається до лідерів опозиції – Ви взагалі слідкуєте за своїми протеже, чи ким там вони вам доводяться? А то люди і так вже не сильно ходять на ваші ВІЧЕ, як наприклад, у той же 17-тий день грудня. А для чого, щоб майже через місяць БОРОТЬБИ, почути, як Кличко розпочав власну передвиборчу кампанію, «чхаючи» на думку усіх інших «вождів» революції, а мітингарі заявили про власні плани святкування Нового року на Майдані? Напевно через те, що сподобалось їм у гостинному Києві, та і про пошук роботи не так приємно думати, ніж закусуючи бутербродиком, пристрибувати під захриплу Руслану.

А може якщо б революціонери з Майдана використовували свої гаджети не тільки як ліхтарики, а через безкоштовний Wi-Fi, доречі!, ознайомлювались хоч з якимись новинами, думкою експертів, навіть опозиційних, замість флеш-мобів та пісень, поцікавились би у своїх лідерів, що таке мав на увазі їх «друг»? 

 А можливо, стрімко зростаюча кількість концертів, флеш-мобів замість реального Майдану для того і вигадана, щоб відволікати від найголовнішого? Замість реальних пропозицій – заклики пострибати, поспівати та покричати «Смерть ворогам!». 

Сумно стає від того, що у результатів неробства опозиції, ахінеї окремих її представників та зневажання більшої частини населення країни, навіть при вступі до Європи, ми долучимось тільки  до багатомільйонної армії європейських безробітних!

Проте потім ми побачимо, що таке справжній страйк, страйк тих, кого на Майдані та в колах їх прихильників принизливо називають «рабами», тих, хто кожного дня важко працює насправді заради майбутнього дітей, тих, кого у своєму блозі колись шановний Анатолій Гриценко мав глузд та совість назвати «генетичним сміттям» …

А тепер вже гидко!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.