Ідіотизм по дурдомовські

16 серпня 2011, 17:45
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
508

Ви колись пробували переконати злодія з арматурою в руці, що гаманець ваш, а його дії йдуть в розріз з Конституцією та Карним кодексом ? Спробуйте ! Ви будете здивовані результатом... якщо залишитесь при свідомості.





Ви колись писали скаргу на дії чиновника чи іншої держ морди ? Напевно таке було у декого в житті, принаймі бажання це зробити було у багатьох. І от коли ви вже нарешті набрались громадянської сміливості та відважились це зробити, то виявляється,що цю скаргу ви маєте написати на їм"я того самого чинуши, на якого ви бажали поскаржитись, і відповідно йому цю "жалобу" вручити...

Більшість читачів напевно подумала - ТАК ЦЕЖ ЯКІЙСЬ ДУРДОМ !
От і я кажу що - ідіотізм в дурдомі. А от в нашому "народному" суді чомусь так навіть і не збираються думати, а навпаки, кажуть, що тільки так чиниться їх "правосуддя"

Для тих, хто ще досі так і не второпав та не зрозумів, куди це я так "клоню", то поясняю :
Підсудні в нашій судовій системі вимушені подовати свої протести на дії судді та відводи судді тому самому судді, якій їх і засуджує !
От просто, можно навіть неупередженно, подумайте - якою буде реакція судді, коли ви на нього та ще і йому самому скаржитесь

І на коня !
Про яку об"єктивність та неупередженність дій судді можно говорити, коли він себе відчуває "вершителем судеб людишек!" , а над ним тільки - господь бог (принаймі воно так собі вважає)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.