Лист жінок українського села до европейської фіфи.

22 жовтня 2011, 10:11
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
962

...



                                                                    Шановна фіфа Уєфа ! 


Пишуть тобі баби села Нещасливе, що в Безрадісному районі Знедоленого повіту держави Україна.

Ми тебе, фіфочка, ніколи небачили, та й відверто кажучи і нехочемо бачити та знатись з тобою. Бо тільки одне пекуче почуття у нас до тебе, а бажань, щось зробити з тобою, хоть і багато , але всі вони збоченні та садистські.
Єдине, що напевно пропустить цензор в нашому листі на кордоні - то всі твої, фіфа, косми повисмикувати маємо ми пекуче бажання. А всі решта наші бажання ми тобі зробимо, як тільки зможемо тебе зловити.
Ти навіть не можеш собі уявити всієї глибини наших вистражденних фантазій, щоб нам хотілось зробити з тобою. Баби в селах і гроші почали збирати на відрядження посланців, а дві самі молоді, Параска та Даринка вже почали себе фізично готувати у це відрядження для втілення нашіх мрій.

Напевно ти дивуєшся такому нашому бажанню, бо думаєш та сподіваєшся, що несеш "світле і хороше" в наше життя. Але мусимо тебе розчарувати. Попри всі твої намагання довести нам, що "спорт то мир", наші сільські баби крім нещасття, лиха та горя нічого не отримують від "сильної статі" вже багато років.
Щось не так воно діється, бо хлопи в нашому селі кажуть що ти, фіфа - гарна, цікава та завжди різна, і розвиваєш якусь там культуру... фізичну. А на ділі, крім пиятства, бійок та крадіжок - нічого..,і як наслідок - крім зпотворених цім "дійством" тіл мужиків ми нічого небачимо. І це є твоя культура ?

А тепер ще і ця нова пошесь, тобою, фіфа Уєфа, в наш дім принесена. Ото - євро 2012. Це ж яка сучка тебе намовила нашим мужикам таке "щасття" підсунити ?
Але нічого, ми і до неї доберемось. Буде і їй "щасття" від нас.

Не будемо занурюватись в "глибини" будівницьтва тих "об'єктів евро2012", які в двічі, а то і втричі перевищують свої кошториси (чого не скажеш про наші зарплатні та пенсії) . Тут все просто та зрозуміло. Інакше у нас "будувати" просто невміють, як і невміють щось покращити в нашому житті. А на питання для чого їх будують ті споруди, а вірніше - для кого їх будують?... відповіді зрозумілої не почуєш.
Малеча ж, дивлячись на поведінку своїх татусів, і собі уявляє, що спорт - це футбол, а футбол - це пиво, горлопанство, бійки...
А ми просто хочемо про своє, про бабське пожалітись тобі. Що б ти, шльондра европейська, фіфа закордонна, зрозуміла, звідки у нас, жінок українських така ненависть до тебе, фіфа.
От ти, фіфа, живеш в чистоті та порядку, в світі парфумів та жіночої білизни, уваги мужчин та достатку, всілякій там манікюр-пєдікюр.... І ти думаєш , що всі навкруги так живуть.
Але ти навіть уявити собі не можеш, як живе жінка (так нас називають раз на рік) в українській глибинці. Яке "щасття" тїй жінці дістається після того, як її "коханий" перегляне то дійство, що ти, фіфа, їм пропонуєш та підсовуєш.
                                             
Оце собі думаєш, плануєш, сподіваєшся на щось... от зараз програють, коханий засмутиться, а може й виграють, і тоді коханий буде на підйомі...і тут, з'являеться та рідкісна мить надії отримати " скупу порцию чоловічьої ласки".
Але вже багато років поспіль, незалежно від результату того "дійства спорту", результат в наших селах один - пиво, горілка, сварки...
Ми не кажемо, та не стверджуємо, що ти, фіфа, привчаєш наших мужиків до пиятства...але воно так виходить. Щось корисного з собою та для себе ( про нас. жінок, вже й не йдеться) зробити наші хлопці не можуть, бо завжди втомленні, а ось посидіти та попити пивка у телевізора - завжди та з задоволенням.

Правда був недавно один позитив з того футболу. Але це рідко та мало ! Мужики хоть раз спромоглись сказати правду про нашого гаранта "покращень". Незможемо тобі переказати що саме казали хлопці, бо цензура непропустить, але йшлось про нетрадиційні стосунки між чоловіками... ну ти сама зрозуміла.
                 

На тому будемо завершувати нашого листа.
Ти фіфа Уєфа ( ну і ім'я тобі дали твої батьки) все одно не зрозумієш нас, нещасних жінок. Як незрозуміють нас мільйони тих бовдурів, що втупившись в екрани телевізорів, пьють пиво та верещать на трибунах, як недорізані, коли черговий куплений "шахтар" копне мяча...
А вже чи влучить. чи ні ... тут без різниці, і неважливо для них, бо кінцевий результат завжди один і той самий...
 

p,s, Тих чоловіків, які вміють і вболівати за футбол та любити своїх жінок одночасно, просимо не ображатись. Вас і так дуже мало.
В нашому селі так взагалі - жодного не залишилось...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.