Миколо Яновичу, ідіть Ви на х!

26 жовтня 2011, 08:08
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
1124
Миколо Яновичу, ідіть Ви на х!

Вчора на нашого вікопомного голову Уряду знову найшло "одкровення". Він повідав дніпропетровським студентам, що у них все добре, а якщо вони щось хочуть ще, то треба розрубати "гордіїв вузол".


Азаров, виступаючи перед студентами Дніпропетровського національного університету імені Гончара, трошки "загнався". Коли йому із залу сказали. що в день на проїзд студент витрачає 12 гривень, він парирував: "А пішки? Студентські роки - це час випробувань".

Шановний Миколо Яновичу! Якщо ми будемо ходити пішки через те, що в нас не буде грошей навіть на громадський транспорт, який Ви нищите по всій Україіні, то ми усім миром можемо теж Вам сказати: "А чи не пішли б Ви, Миколо Яновичу, на Червоний Ху...?" Сподіваюся, Ви знаєте київський метрополітен і не сприймете це як образу. 

І ще.Якщо Ви порівнюєте стипендії із пенсіями, то я, дозвольте, порівняю Вашу зарплату і свою. І якщо вони обидві, як Ви кажете, "лежать на шальках терезів", то я обираю Вашу зарплату і Вашу посаду, якщо Ви не проти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Азаров,студент,стипендии,пенсия,уряд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.