Поки Мінфін жирує, його підлеглі ледь животіють

31 жовтня 2011, 07:52
Власник сторінки
Блогер, редактор, общественный деятель
0
740
Поки Мінфін жирує, його підлеглі ледь животіють

До нас звернулися студенти і викладачі Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, який знаходиться у Києві і який напряму підпорядковується Міністерству фінансів України.


Як виявляється, вже тільки за знущання та моральні ґвалтування студентського і професорсько-викладацького складу цього університету Міністерству і його очільнику, Федору Ярошенку, можна давати «червону картку» і «видаляти з поля».

Проблема студентів і педагогів у тому, що єдиний гуртожиток цього вузу у м. Києві (вул. Лобачевського, 23), попри холод на вулиці та зобов’язання київської влади, наразі вже два тижні залишається без гарячої води, теплопостачання та має часті перебої із електрикою. Таким чином понад тисяча наших з вами співгромадян змушена жити у столиці України майже в умовах блокадного Ленінграду у той час, коли пан Попов, КМДА та профільне Міністерство звітують про успіхи та здобутки.

Студенти почали масово хворіти через перемерзання, проте ніхто навіть якихось ремонтних робіт проводити не збираються. Та й куди далі робити! Гуртожиток, окрім всього іншого, унікальний тим, що металопластикові вікна за державні гроші там поставили до шостого поверху з дев’яти наявних, а решта коштів за нормалізацію життя студентів так і залишилася на рахунках Мінфіну, з яких безвісно зникла. Таким чином, студенти і гуртожиток недорахувалися сотень вікон, а університет і бюджет України – десятків тисяч гривень.

Так, можна погодитися із тим, що проблеми – не сьогоднішнього дня і щось лишилося у спадок від колишньої влади. Проте у нинішнього керівництва Мінфіну було півтора роки на те, щоб вирішити маленькі  проблеми маленького вузу. Однак і цього зроблено не було, а студенти у столиці мають животіти і «тягнути» у гірших умовах, ніж в будь-якому селі.

Виникає просте питання: для чого так знущатися над дітьми і дорослими та що ж так заважає Мінфіну все-таки виявити милосердя і повернути тепло і світло для своїх же співробітників і студентів?

Звертаємося до гуманітарної влади України: Ганни Герман і Дмитра Табачника! Допоможіть студентам і викладачам не замерзнути і не занедбати себе через нехлюйства та роздовбайства чиновників. А  голову Уряду і Генерального прокурора України просимо розглянути дотримання фінансової дисципліни у Міністерстві фінансів України і належне виконання керівництвом Мінфіну своїх обов'язків.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Минфин,студенты,отопление,Табачник,общежития,Герман,правительство Украины,Ярошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.