Сьогодні Закарпатська ВО "Свобода" пікетувала ОДА через землю

17 листопада 2011, 16:23
Власник сторінки
політолог
0
538
Сьогодні Закарпатська ВО  Свобода  пікетувала ОДА через землю

Сьогодні о 10.00 на пл. Народній біля будівлі Закарпатської ОДА, Закарпатська обласна організація Всеукраїнського Об′єднання «Свобода» провела акцію протесту проти ухвалення законопроектів про ринок з

Сьогодні о 10.00 на пл. Народній біля будівлі Закарпатської ОДА, Закарпатська обласна організація Всеукраїнського Об′єднання «Свобода» провела акцію протесту проти ухвалення законопроектів про ринок землі. Наша вимога - зняти усі проекти закону "Про ринок земель" з розгляду, оскільки вони протирічать Конституції України, а також відкривають ринок землі сільськогосподарського призначення для місцевих олігархів, а також іноземців.   Акція протесту пройшла під гаслами "Землю тим, хто її обробляє!", "Не віддамо землю олігархам!", "ЗЕМЛЮ І ДУШУ не ПРОДАЮТЬ" та інш.

На зібранні була зачитана та одноголосно прийнята вимога про зняття з розгляду законопроектів "Про ринок землі":

"17 листопада 2011 року Верховна Рада України розглядатиме декілька законопроектів про ринок земель. Авторами цих законів є Кабінет Міністрів України та окремі народні депутати, які представляють кланово-олігархічні угруповання. Сьогодні вже ні в кого не викликає сумніві непрофесійність та антинародна спрямованість теперішньої влади. Гучні розмови про реформи та обіцянки покращити наше життя вже сьогодні залишилися не більше ніж обіцянками. В той час коли населення України стрімко зубожіє олігархи збільшують свої статки.

Мета закону "Про ринок землі" остаточне пограбування українського народу відібравши в нього рідну землю. В українських селян та фермерів наразі немає коштів щоб купити землю тому її за безцінь скуплять олігархи або іноземці.

Тому ВО "Свобода" виступає за заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення. Ми вважаємо що відповідь на запитання дозволяти чи ні продаж землі повинен дати власник української землі – український народ. Тому Закарпатська обласна організація ВО "Свобода" вимагає від депутатів Закарпатської обласної ради та голови Закарпатської обласної адміністрації Ледиди О.О звернутися до Верховної Ради України з вимогою зняти з розгляду усі законопроекти про ринок земель та ініціювати проведення всеукраїнського референдуму щоб український народ, який є єдиним джерелом влади в Україні, висловив свою думку щодо заборони або дозволу торгівлі землею."

Жоден із представників влади до учасників акції не вийшов. Натомість влада добре подбала про безпеку учасників акції: кілька десятків свободівців охороняло близько двох десятків правоохоронців начолі з начальником Ужгородського МУ УМВС полковником міліції Іваном Цьокою.

По завершенні акції вимогу було передано голові Закарпатської ОДА Ледиді О.О. та голові Закарпатської обласної ради Балозі І.І.

 IMGP1915.JPG

IMGP1912.JPG

IMGP1913.JPG

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Земля,Тягнибок,свобода,Украiна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.